sábado, 19 de janeiro de 2013

Chronicles of uusi alkuKrooninen käännetty portugalin niiden kieltä Google kääntäjä. En voi taata sen olevan 100% uskollinen hänen kielensä!

Chronicles of uusi alku

Lue tämä ennen kuin aloitat

"Kaikki mitä tapahtuu tai voi tapahtua on tapahtunut ennenkin. Jumala tekee jotakin tapahtuisi toistu. "Saarnaajan, luku 3, 15 (Raamatun kieli Today)
Kuka ikinä on ollut tunne mentyään läpi tilannetta, joka kokee nyt? DejaVu tunnetaan? Monet ajattelevat niin! Kuka ikinä haaveillut että oli menossa töihin ja unelma todistamassa moottoripyörä onnettomuus? Herää ja pääsee läpi encucado kanssa unelma hän oli yleensä nauttia kahvia, silti muistaa unelma, niin se toimii. Menossa töihin ja sitten todistajien moottoripyörä onnettomuuden! Monet ihmiset eivät ole precognitive unelmia, mutta mikä olisi pahaenteinen unia? Haluatko nähdä mitä tapahtuu tai mitä voisi tapahtua? Tai mitä on tapahtunut tai mitä voisi tapahtua? Idea on hyvin yksinkertainen, me elämme sykli loputon jaksoa on uusittava joka kerta sykli päättyy! Eräänä päivänä tämä maailmankaikkeus on sen loppuun ja käynnistä uudestaan! Ja kaikki tämä tapahtui ennen tai mitä saattaa tapahtua tänään tapahtuu taas! Laki aika on ikuinen toistoa! Olemme yhdistetty aikaa jokaisessa syklissä, joka antaa maailmankaikkeus, koemme kaiken uudelleen! Olla erilainen matkakohdetta, joissa on sama tai samankaltainen kuin koimme edellisen syklin, mutta kaikki eivät ole tietoisia siitä.


Uusi alku Darius

Darius oli nuori mies, joka syntyi nöyrä perhe takamailta Maranhão, kamppailee loppuun peruskoulun, mutta elämä oli kovaa, oli aikaisin töihin. Se alkoi muurarin apulainen, ikä 19 oli jo harkinnut ammatillinen muurari ja siellä hän työskentelee rakennuksen lauantaina myöhään tuntia, hänen uusi työkaveri Etam katsoo häntä ja sanoo:
-Darius. Katsotaanpa nyt lähteä yön jälkeen viimeistely tämän keikan täällä?
-Voi olla kallista, vaikka tarvitsee rentoutua, tekee kaksi viikon päästä tyttöystäväni hajotti Lucas.
-Tiedän hyvin viileä paikka, joka on paljon kuuma nainen! Se tulee olemaan hyvä sinulle helpottaa mielen! CE tarvitsee pillua rentoutua bro!
Se on ... Mielestäni auttaa.

Kaksi sitten järjestää, Lucas siirtyy sitten taloon Darius ennen menossa, hän kertoo äitinsä hän aikoo sanoa:
Mene Jumalan kanssa poikani! Ja olla varovainen!
-Pysy rauhallisena äiti! Käännyn ja lähden herättämättä sinua! Kisses!

Lucas sanoo:
-Tartu kypärä ja kiipeää oikeassa jätkä!

Nämä kaksi sitten mennä, sitten tulevat paikalleen, että on tuntenut kovaa musiikkia ja cheesy tekno liikkuvan. Paikka he pysähtyivät on tunnettu bordelli, jossa rehelliset työntekijät viettävät vaivalla ansaittua rahaa juoda, seksiä ja tehdä pahempaakin, kuin käyttämällä huumeita. Se ilta sikäli kuin toinen Darius, hän järjestää prostituoitu yli 50 todellista vittu hänet takaisin pöytään ja hänen ystävänsä Luke, hän toteaa, että hän on mukana kaksi kaveria, juo olutta ja tupakointi savukkeen eri . Pian hän tajuaa, että se on marihuanan:

-Boy! En tiennyt tha savustettu se!
Rentoudu, jätkä! Juuri mitä poltan. Miksi et kokeile sitä?
-Face. Ei se ole lyhyt ...
-Pysy rauhallisena, se jättää sinut rento, haluan esitellä sinulle minun kumppaneita täällä. Tämä on Alberto ja Andrew opiskeli minun kanssani, olemme täällä tekemässä pyörä polttaa tämän yhteisen. Anna tämä minun.
-En kohtaamaan ...

Toiset nauramaan ja sitten Alberto puhuu:
-Rentoudu jätkä. Tämä täällä ei anna ulos aggressiivinen tappaminen toiset vain pysyä kaukana kivi!
-Stone? Onko kukaan haluaa heittää kiviä?

Nämä kolme sitten alkaa nauraa, niin Andrew sanoo:

-Stone on lempinimi annamme crack paraati täällä. Kaveri, joka kuluu se tulee zombie ilman tahtoa, meidän beck tässäkin riippuvuutta, mutta useimmat eivät ole riippuvuutta. Mutta ainakin se ei anna sinun muuttua zombie tappaja. Bora tämä kaveri antaa muutaman drinkin siellä!

Sitten on Dario käyttää kannabista ensimmäisen kerran tuntee mielihyvää erittäin hyvä. Seuraavan 6 kuukauden ohimennen pois Lucas ja kahden muun ystäviä on aina viikonloppuisin, Dario aina juo kohtuullisesti ja polttaa hänen maltillisesti perustuu. Myöhään yötä juhlimista ja sukupuoli ovat aina lauantai-iltana, koska ne eivät toimi sunnuntaina. Asti Darius nähdään ohjaus, mutta siellä tulee päivä, hän antaa vacilada, juuri menossa töihin maanantaina, jossa valtava jäänne iltana. Hänellä on erittäin huono suoritus aamulla, lounaalla hän huomaa, että hänen ystävänsä Lucas, joka oli puolue hänen kanssaan iltana tai osoittaa uupumus työssä, hän on siellä hyvällä tuulella. Darius kysymys:

Face-... Miten hallita?
-Poika, on tämä, se on ollut noin 5 viikkoa, koska olen aina kivi aamulla ennen töihin lähtöä, vain tässä maanantaisin, on tapa minua seurata. Kun kaikki eivät halua tulla zombie killer!
Joo, hullu mies! Oletko menettänyt järkesi?
-Rentoudu bro. Ei langeta tähän narttu eikä hereillä päiviä, vain polttaa yhteinen marihuanaa yönä nukkua kuin enkeli. Tässä on hyvä johto, kunnes toinen päivä. Kivi juuri käyttämään maanantaisin. Kokeile täällä voit nähdä miten päivä tuottaa! Ligadão tekee sinut minun!
Non-face ...

Molemmissa kiinni Lucas, Darius kokenut ensimmäisen kiven. Sitten heidän seuraavan 3 kuukautta, se nyt ei vain juhlia lauantaisin, sunnuntaisin hän menee liian ja maanantaisin hän ja Lucas savustaa crack rock. Nämä kaksi alkavat mennä yhdessä ostamaan Rock ja teidän marihuanaa maanantai suussa savua. Kunnes eräänä päivänä he ostavat marihuana, niin katso, että on enemmän marihuanaa. He sitten alkaa käyttää useammin halkeama, joka ei ole enää vain maanantaisin aamulla ja menee joka aamu, niin joka aamu ja ilta! Kun vähiten odottaa sitä, ovat jo täysin riippuvaisia. Darius enää elää äitinsä kanssa, Luke asuu saastainen huone ja kaksi käytäntöä nyt aseellinen ryöstö, jossa moottoripyörä. Lucas pyörä ja revolveri Darius 38, yöllä 21. joulukuuta 2012, koska nämä kaksi ovat aina metsästys uhrinsa. Syöttäminen tyhjä katu, ennen kello 21, he näkevät pari poikaystäviä, pysäytä pyörä niiden edessä, Dario pian laskeutuu ja sanoo:
-Lost! Kadonnut! Assault! Vai rahaa tulee puhelimitse!

Mies sanoo:

Calmae-face ... Vain täällä katsella ...

Mennessä mies alkaa ottaa kellon ja toimittaa sen Darius, hän valmistautuu reaktion ja nopeasti potkia vatsa Darius jossa hän tuettiin aseen lähellä hänen vatsansa jossa hän valmistautui nostamaan milloin tahansa että ei vain ollut tarpeeksi nopea. Darius putoaa maahan aseen toiselle puolelle ja katsella toista, kun hän nousee, siellä oli vain yksi laukaus. Mies on nyt kytketty pois maasta luoti joka lävisti hänen rintansa ja jätti kuolee lattialle, tyttö, joka liitetään VAI tavata hänet ja halaa häntä ja itkee huutaa:

Kiitos! Mene pois!

Lucas myös heittää päätään putoamisen kuolleena maahan!

-Mennään Dario! Vamo!
-Et kertonut minulle, että Tava aseellinen mies!
Sobe Sobe-vitun!

Nämä kaksi sitten jättää kaiken päälle pyörä, pysäkki tulossa kotiin ja aloittaa väittäen pitkään:

Lucas-Hitto! Hän tarvitsi tappaneen heidät molemmat!
Se oli adrenaliinia hetken vittu! Poika tyttö riisua sinua! Hän ottaa aseensa ja tappaa sinut myöhemmin!
Mutta myös, miksi tappaa hänen kasvonsa!
-Miksi?! Ei järkeä jätkä! Katsotaanpa hoitaa vain katsella tämä kaveri mennä ja hoitaa meidän kivi Bronha Zé!

Kaksi sitten mennä Joe Bronha ostaa kivi:
Sitten-Ze. Miten sirpale saamme irti. - Lucas sanoo.
-Katsokaa tätä katsella ... Pidän siitä. Pidän siitä. Antamasta minulle kaksi kivistä.
Ze-Hitto! Kaksi kiviä! Tämä täällä ei katso Paraguay!
Okei-bum minut ulos! - Joe huutaa osoittaa sinun Bereta kohdata Lucas!
-Oi hyväksyä nyt tai kiivetään ontuva!

Joe Bereta bronha sitten viittaa hänen kahteen. Lucas katsoo Joe bronha, poimii kaksi kiveä ja lehdet Darius valittavat:

-Voihan paska ... Dario ... Saan vituttaa kanssa Ze ... Hän on yhä devalvoinut meidän kauppatavaraa ...
-En voi olla ajattelematta näitä kahta kaveri ...
-Hitto mermão! Säilyvät pieni höyhen Tapoin Playboy siellä nyt! Ja se pikku narttu tyttöystävä! Vai oliko hän tai olit sinä!
Ei-Lucas ... Meidän ei pitäisi päästä tässä vaiheessa ...

Kiväärinlaukaus annetaan! Luken pää on kännissä! Sitten poliisit ja siviilit, jotka olivat PM.2 valmiutta alkaa lähteä paikkoihin he vähiten luulivat näyttäisi. Dario sitten käynnistyy! Mutta ammutaan jalka ja kaatuu maahan huutaen kivusta. Muut virkamiehet tulevat suuhun ja tupakoivat enemmän luoteja potkut. Darius on päällä tuskissaan kivusta, valkoinen poliisi kunniaksi, siniset silmät pääsee lähelle häntä ja sanoo:

Lost-bum! Tunti sitten saimme esiintymisen avopuolisoiden joka ryöstettiin! Tyttö kuoli heti ja mies selviytyi Matkalla sairaalaan! Ihmiset, jotka olivat tuominneet ylivoimaisesti sinua! Kun sain selville kuka se oli olin raivoissaan! Kuolema hänen kumppaninsa oli hyvin ansaittu! Meillä oli jo katsomassa teille kaksi ja suun savua! Parisi tappoi kaveri, joka oli erittäin hyviä ihmisiä, hän voisi tulla hyvä poliisi tulevaisuudessa, koska se on auttanut meitä, harmi, että hänen sairautensa ei ole jättänyt! Oma kumppani on ollut onni kuulleet hänen ystävänsä sattumalta Tunnustan, että tappoi heidät molemmat! Annoin radion äänikomento poistaa paskiainen ja hän tuli suoraan tänne!
-En tappanut häntä sinhor!
Sillä ei ole väliä! Olet enemmän paskaa kuin että!

Laukaus on ammuttu sitten pistooli poliisi ja Dario on nyt kuollut! Oikeastaan ​​mielestäni Darius on kuollut! Hän ei tiedä, mitä heidän ympärillään tapahtuu, mutta nyt löytää itsensä pimeässä Dungeon ja soikea. Alkaa kuulla outoa hymyilee ... Katsokaa ympärillenne ja nähkää hirvittävän peto ja outoa! Muistuttaa musta pantteri kanssa lepakon siivet ja valtava perse keihäänkärki, joka tekee ääni helistin ja Valtavan! Hän hymyilee hänelle ja sanoo sitten:

-Darius Hei! Olen teidän pyöveli täällä!
-Luoja! Mitä olen täällä! Ajattelin että olisi enemmän!
Monet AS-luulet samaa.
Kiitos! Älä satuta minua!
-Et kärsi niin paljon! En sanoisi samaa hänen ystävänsä ja Zé Bronha!

Demoninen olento sitten lävistää rinnassa Darius ylittää sen! Dario sitten alkaa tunne paljon kipua mikä näyttää olevan hänen ruumiinsa, mutta hän muistaa, että tämä on hänen sielunsa ja huutaa! Peto silloin puhuu:

-Katso läpi näytön, joka on matkalla! Katso myös!

Peto Sitten Darius ja hän herättää paljon tuskaa, saa nähdä tarinan elämäsi kulkee edessä silmäsi! Peto sitten puhuu!

Kuinka monta kertaa minun täytyy saada sinut läpi että jälleen teidän ymmärtävän, että tämä polku ei maksa!
Miten niin taas?!
-Katso!

Dario sitten näkee elämänsä kulkee hänen silmiensä edessä, kunnes päivänä hän ryöstää pari ja kuulla peto sanoa!
Look hyvin Dario! Katso myös! Katsokaa kuinka monta kertaa kuin tarvitaan! Olen ikuisuus tehdä sen taas!

Dario sitten näkee kaiken toistuisi, hän haluaa kipu lopettaa! Kipu vihdoin! Ja Darius ei muista mitään, mutta lapsi on syntynyt uudelleen nöyrä talossa ja elää lapsuutensa, kunnes hänen aikuisikänsä muurari ja eksyä maailman huumeiden jälleen, tällä Darius oli lapsi! Yhdessä harvinaista yön, joka sai hyvin vähän nukkua kuin hän aina herää sängyssään, kasteltu hiki niin paljon! Hän hämärästi muistaa painajainen hän hyökkäsi pari kumppanisi kanssa siitä, että Lucas tappoi jälkeen kaksi kuoli hieno ja hän törmää demoninen olento. Kun hän herää, hän katsoo Luke ja sanoo:

-Hitto my ... Minulla oli painajaista liian kivespussin nyt tuntui hyvin todellinen. Koskaan ollut yksi niistä?
-Ei enää painajaisia, mutta oli suora, älä nuku kuussa kaveri.
-Se oli kammottava ...
-Miten se oli?
En muista oikein, juuri tietää, että me molemmat morríamos mutta ei muista mitä se oli, niin tiedän olin hyvin pimeässä paikassa hirveä peto ...
Unohda-hullu. Jokainen kuolee joskus. Tehdään tämä! Pelkään tabalhá saada sirpale joka päivä.

Jälleen on kaksi pahoinpitelystä pari ystäville. Darius kertoo samoja asioita ja lisää:
-Vamo! Vamo! Ja älä vastaa jos et kuole!
Calmae-face. Annan kellon. - Mies sitten antaa sinulle suurimman kellon maailman rauhallinen.

Dario sanoo sitten:
Ja sinä! Passae mitä on myös!
-Minulla on vain kaksi todellista taskussa! Grab! - Hän ojentaa hänet hermostuneeksi.

Kaksi ryöstön jälkeen sitten mennä pois ja jättää pyörä. Ja nyt he tulevat siellä pyörä, mutta tällä kertaa jättää pari elää. Jälleen Darius on tulossa ulos suusta savun Ze Brush kuuntelu Lucas valittaa siitä, hän sanoo:

Face-... Koskaan ollut, että tunne, jo kokenut tilannetta ennen.
Kaikkien aikojen! Tätä kutsutaan tuulta myös! Vambora pian.

Se mitään ulos policiai isku ja osoittavat niiden aseet Darius ja Lucas. Lucas vetää aseensa ja alkaa ampua. Mutta sitten ammutaan rintaan! Darius pelkää puhetta:

-Okei! Olen menettänyt! Olen menettänyt!

Upseeri huusi:

-Makaa lattialla Fela on narttu! Ei ei reagoi!

Muut laukausta annetaan suun sisällä savun. Poliisi sanoo:
Okei aseellisen bum! Jätä ase luoti syö!
Okei, okei!

Darius on sitten pidätetty ja Joe Brush myös kaksi ovat sitten edelleen alueellista poliisiasemalle, nyt Darius on pidätetty vielä ei ollut rikosrekisteriä, hän ei saa paljon aikaa vankilassa. Viettää viikko siellä, mutta jälleen rikoksia uudestaan, päätyy syytetään ryöstöstä ja aseellisiin ryöstöihin, päätyen lopulta vankilaan. Kun on, on käynyt evankeliset, yksi heistä antaa sinulle Raamatun. Sitten hän viettää loput rangaistuksestaan, Raamatun lukeminen on ollut hänen ainoa lohtua kuinka paljon on helvetissä kutsutaan ketjussa. Kunnes hän sai rangaistuksen pienenee, kun lähti sinne luettuasi koko Raamattu, päättää myöntää elpyminen keskus addikteja, missä hän tapasi monia saman tarinan.

Part.2

Darius on nyt kliinisen lääketutkimuksen, nimeltään Good Samaritan, on lähes 2 kuukautta. Elämä klinikalla on lähes luostaria, noudata kaikkia sääntöjä olemassa ja aikoo lopettaa huumeiden. Vaikka tilastot ovat häntä vastaan, 90% niistä, jotka jättävät sinne, mene takaisin on riippuvainen. Hän on nähnyt monet tulevat ja menevät, miehet jotka auttavat tässä taistelussa, ovat entisiä narkomaaneja, ovat työntekijät Laupias samarialainen yhteisö. Uskonnollinen kokonaisuus harvoja, jotka tekevät todellista työtä yhteiskunnassa. Darius oli koskaan paljon henkilö liittyy uskontoon, vaikka hänen äitinsä oli evankeliumi, vaikka syntynyt kehto katolinen, hänen alkoholisti isänsä oli kuollut 30-vuotiaana vuonna baaritappelussa. Jättäen hänet hänen kaksi sisarta hoitaa yksinhuoltajaäiti, ero että sisaret Darius ei menetetty huumeita. Darius on nyt hänen toivoo uusia joka päivä hän lukee Raamattua, on jo toinen kerta, on viimeistely lukee Raamattua, mutta joskus hämmästynyt, että lukee sitä, hän on yksi harvoista, joka huomasi, että siellä on jakeita, jotka tuntia hänet ihailla Jumalan ja aika vihata häntä, oli jo löytämässä Raamatun ristiriitaisuuksia, vaan yritti aina ottaa mitä oli hyvä siinä, ja teeskennellä, että tietyt osat olivat pelkästään yhteydessä tai kuviomerkin, kuten paimenet sanoi. Eräänä iltapäivänä hän näki miehen tulevan, miehen joka näytti hyvin tuttu. Hän muistaa, että se on mies, joka hyökkäsi 21. joulukuuta 2012! Mies saapuu ja tervehtii työntekijän velvollisuus ja ties. Katsokaa Darius ja sanoo:
-Hei!
Hi-... - Darius reagoi.
-Funny ... Mielestäni olen nähnyt sinut jossain ...

"Eikö hän tiedä, että juuri minä ryösti hänet, oli kypärä, mutta kypärä vaikka ei ollut lippa ..." Sitten hän vastaa.

Sinun on nähnyt joku tuollainen.
Se on ... Se voi olla ...
-Mikä on nimesi?
-Nilton.
-Ilo.

Siitä päivästä lähtien, joskus kautta Dario Nilton hän joskus vieraili keskustassa, kun hän voisi ja puhui potilaiden siellä ja aina tuonut heille jotain, yleensä leipää, vaatteita tai mitään palvella yhteisöä. Ajan Darius alkoi olla enemmän läheisyyttä Nilton. Eräänä päivänä heillä oli seuraava keskustelu:
-Sitten Darius? Hänen tarinansa on enemmän tai vähemmän sama kuin lähes kaikki täällä? Työskenteli rehellisesti alkaa saada mukana väärin joukosta?
Se on kallista. Lääke tuhosi kaiken. Yritän käynnistää uudelleen.
-Start. Olen aina sitä mieltä, että elämme ikuisen uutta alkua.
-Mitä tarkoitat?
-Oletko koskaan pysähtynyt miettimään, että kaikki elämme tänään, on vain toistoa?
Jo-face ... Minä päivänä huomasin rikoskumppani tapetaan söin samaa keskustelua hänen kanssaan ....
Tiedätkö jätkä ... Kun minä ja tyttöystäväni oli pahoinpidelty. En edes ajatellut reagoida, koska olin hyvin rauhallinen tuolloin ja saimme käytännön kamppailulajeja, mutta eivät halunneet reagoida, koska jotain päähäni sanoi myös, että olin ollut läpi ja jos olen reagoinut olisi huono kauppa .. .
Se on totta ... Teit oikean valinnan ... Haluan kertoa sinulle jotain.
-Mitä?
-Se oli minun ja kumppani iltana oli ryöstänyt sinua ...

Nilton katseli sitä hetken ja sanoi:
De-hyvä kaveri. En ole vihainen sinulle. Crack tekee menetät mielesi.
Se on kallista ...
Tiedän enemmän tai vähemmän, mitä sinulle tapahtui, koska olen menettänyt järkeni.
-Koska huumeita?
-Ei. Huumeita koskaan sai minut menettää mieleni, olin jo kokeillut marihuanaa ja kokaiinia haisi kerran. Marihuana ei edes mielestäni savustettu 12 kertaa, mutta koskaan pääni, nyt olen 28-vuotias. Ja olen ylpeä voidessani sanoa, että nämä lääkkeet eivät koskaan pääni. Mieluummin rahaa hyvää ruokaa ja mehukas!

Molemmat nauroi sitten Nilton takaisin sanoa:
-Mutta ongelma on pahempi kuin huumeet, kärsivät kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, tauti ei paranna, ennen tunnetaan myös maanis-depressiivinen. Minun täytyy ottaa lääkettä elämän tai ehkä jonain päivänä yrittää elää ilman huumeita, mutta kriisit koskaan nähnyt!
Miten tämä tauti?
-Olen kuin narkkari noia ilman huumattu. Ymmärsitkö?
Oletan ...
-Puhumattakaan se on dramaattinen muutos mieliala, joka voi vaihdella vahva masennus ja itsemurha ajatuksia ja monet vaiheessa euforia, ei voi istua vielä mitään, aina kävely edestakaisin pysähtymättä kunnes calejarem jalat.
Sen täytyy olla hyvin vaikeaa niin.
Onneksi minulle, synnyin perheeseen, joka pystyy huolehtimaan minusta.
Glad-oikea kaveri.
-Olen tehnyt paljon paskaa, kun olin surtado, joutui sairaalaan kahdesti saattohoidon, olen jopa yrittänyt interning täällä, mutta minun ongelmani ei ollut huumeita he sanoivat he eivät tarvitse minua intern tänne vaikka voisin käydä henkilökunta täällä, josta olen jo todistamassa kriisissä. Kun he ottivat minut, olen aina auttaa heitä niin, että voin.
Ymmärrän jätkä. Oletko evankelinen?
-Ei. Sanoisin, että olen melkein ateisti! Uskon, että jotain synnytti leffa maailmankaikkeuden ja hän keksiä joitakin luonnollisia ja hengellisen järjestyksen. Mutta rehellisesti, en usko Raamatun Jumalaan.
-Miksi?
-For monia asioita, tiedän Raamatun olen lukenut niin paljon ristiriitaisia ​​jotka saavat minut epäilemään Jumalaa Jehovaa.
-Totuus.
Ja asia, että olen eniten eri mieltä Raamatun olevan tarkka kristinusko tänään dogmi helvetin ikuisen kidutuksen.
-Face. On huonoja ihmisiä, jotka ansaitsevat kärsivät.
-Tiedän, mutta silti tämä kärsimys on ikuinen.
-Ihmiset on vapaa tahto.
-Mutta voi olla niin paha kuin mahdollista ja koskaan valita kärsiä ikuisesti.
-Totuus.
-Rangaistus minulle, se on jotain korjata, uudistaa. Hell no uudistaa ketään! Se on vankila voit vain kärsiä eikä ikävää.
-Ihminen voinut katuneet maan päällä kuin elossa.
-Uskotko, että Jumalan armo on ikuinen?
-Kyllä.
-Oletko lukenut Psalmi 100?
-Kyllä, mutta en muista oikein, olen lukenut Raamattua kahdesti.
-Ok. Tartu Raamatun ja lukea Psalmi 100, jae 5.
Sitten hän lukee "Sillä Herra on hyvä ja hänen armonsa on iankaikkinen, ja Hänen totuutensa kestää sukupolvelta toiselle."
Psalms 100:5


-No sitten mies. Tiedätkö mitä on ikuinen? On oikein, että ei ole loppua? Jos ei ole alkua eikä loppua? Oikea?
Oikea.
-No niin, Jumalan armo on loputon.
-Mutta Raamattu sanoo, että sinulla on niitä, jotka tuomitaan.
-Beauty. Mukana minun perustelut. Armo on teko aina antaa yksi mahdollisuus oikeassa?
Oikea.
-Sinä ihmisenä jos joku hyvää on toinen mahdollisuus. Katso täällä. Vankilasta ihmisten armoa ja tässä on ottaa hänen toisen mahdollisuuden. Sinulla ei ole muita mahdollisuuksia kuin että sitten. Se saattaa jopa olla, mutta ei ikuisesti oikeassa?
-Kyllä.
-No. Jumalan armo on ikuinen, se on myös sen arvoista sinulle, vaikka sinulla on helvetissä.
-Mutta se sanoo mitään Raamatussa, että kaikki tallennetaan.
-Luuletko, mutta ensin minun täytyy näyttää sinulle toisen jakeen. Mene Job 42, jakeet 1 ja 2.
-Ok!

Siellä se oli kirjoitettu: "Silloin Job vastasi Herralle ja sanoi:
No tiedän, että sinä voit tehdä kaikkea, ja että mitään tarkoitusta sinun voi estyä. "
Job 42:1-2
-Mitä ymmärrät tämän jakeen? On hyvin selvää, että kaiken Jumala haluaa Hän saa oikeassa?
-Kyllä
-Uskotko, että kun sinulla on tarkoitus tai halu, voit suunnitella kaikenlaisen voit täyttää toiveenne oikeassa?
-Kyllä.
-Niin. Mutta ongelma. Olet ihminen, pian. Voit epäonnistua. Oikea?
-Kyllä.
-Mutta Jumala on kaikkivaltias, niin mitä hän haluaa tapahtuvan tapahtuu! Oikea?
-Kyllä.
-Okei. Minne olen menossa tässä. Mene ensimmäiseen Timothy, luku 2, jakeet 3 ja 4.
-Okei!

Siellä se oli kirjoitettu: "Tämä on hyvä ja otollinen Jumalalle Vapahtajamme,
Kuka on kaikkien ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden. 1 Tim 2:3-4 "

Darius-ymmärretty? Sanoit juuri suurin halu Jumalan, korkeampi tarkoitus on, että kaikki pelastuu. Kumpi voittaa? Jumalan vai sinun?
-Jumala ...
-Loppuun. Mene Matteus 5, jae 26.

Siellä se oli kirjoitettu: "Totisesti minä sanon sinulle tulee lähteä sieltä millään tavalla kunnes olet maksanut viimeisen Farthing.
Matteus 05:26 "

-Darius No, tämä on viittaus tuomiopäivän, jos luet tämän luvun alusta alkaen, lukee että Jeesus viittaa tuomiopäivän.

Darius lukea ja vahvisti Nilton sanoi. Nilton jatkuu:
-Älä jätä vankilassa kunnes maksat viimeisen pennin tai kolikolla. Sitten vain sanoa että symbolisesti, että sinulla on helvetissä rajoitetun ajan. Katso mitä tarkoitan Darius? Hän nielaisi punaisen pillerin ja nähdä todellisuus nyt?
-Kyllä. - Darius sanoo etsii hämmästynyt Nilton.
Poi-hyvä kaveri. Tiedäthän, kun kerroin meidän elää ikuinen sykli, ikuinen uusi alku?
Tiedän.
No, katsokaa Raamatun Saarnaaja 3 luvussa, jakeessa 15.

Siellä se oli kirjoitettu: "Kaikki mikä tapahtuu tai voi tapahtua on tapahtunut ennenkin. Jumala tekee jotakin tapahtuisi toistu. "Saarnaajan, luku 3, 15

-No. Haluatko tietää, mitä kuningas Salomo tarkoitti? Että kun me kuolemme, me kokea se kaikki uudestaan. Sillä kaikki mikä tapahtuu on tapahtunut ennenkin, ja kaikkea voi tapahtua jo ennen tapahtunut. Se on kallista, jos satut olemaan mies, joka joutui huumeita ja on täällä toipua ja kasvaa myöhemmin elämän tiellä. Tämä on tapahtunut ennenkin! Jos olisi ollut mies, joka kuoli sekaantuu huumeisiin, tämä tapahtui myös ennen! Jos voisit olla mies joka ei koskaan saanut mukana huumeiden ja tänään olisi arkkitehti. Tämä tapahtui myös ennen! Sillä on aivan selvää tässä jakeessa. Mitä tahansa tapahtuu tai mitä voi tapahtua, on tapahtunut ennenkin! Sitten tulevat vapaa tahto! Mitkä näistä mahdollisuuksista te sen tapahtua? Joten kyllä ​​sanoisin että on vapaa tahto. Se on aina mahdollisuus, että Jumala antaa meille vaikka se on kuoleman jälkeen elää samaa elämää, että olemme eläneet ennen, elvyttää häntä jälleen, kopio tämän uuden maailman teille vain tehdä paras valinta kunnes päivä liityt Jumala varmasti!
-Jätkä! Olen hämmästynyt! Se on järkeä!
-No jätkä. Et edes mielestäni voi kokea sen kaiken uudestaan ​​enemmän vaikeuksia tai palveluja, kuten taso helppo, keskipitkän ja vaikea videopeli. Vaikeus voisit syntyä rujo kova taso, tai hänen perheensä Rebirth huonompi kuin sinä asunut tai jopa olla, että voit kokea sen kaiken uudestaan ​​perheen hyvässä kunnossa kuin minun ja se olisi paljon helppoa. Olisi helppoa taso ymmärrät?
Kevyemmät-face on mahdotonta!
-Selvä sitten!

Darius vietti yhdeksän kuukauden sinun pitäisi kulkea Good Samaritan Center, oli yksi työntekijöistä, jotka auttoivat muita addikteja päästä eroon ja sitten palasi töihin rehellisesti, naimisissa ja oli kaksi poikaa ja teki ne hyvin. Sitten iässä 93, jo leski, koska hänen vaimonsa kuoli, on myös heikko ja alkaa kuolla. Ja on Darius taas toisessa Oval Office, mutta tällä kertaa valkoiset ja seinät tässä huoneessa saa viettää elämänsä uudestaan, koska päivä hänen syntymästään saakka kuolinpäiväänsä iässä 93. Hän saa emotionaalista ja sanoo itsekseen. "Tiedän, että olen elänyt hyvin, ms olisi ollut parempi säästää minun valintoja ja minun kärsimystä ja joka rakasti minua."

Ja siellä on Darius uudestisyntynyt jälleen nöyrä perhe, hän sitten kasvaa ja toimii muurarin. Tyttöystävänsä leveä jälleen kerran Lucas hän on menossa huorataloon. Hänen ystävänsä sitten tarjota hänelle marihuanaa, mutta jotain hänen sisällään, että tunne ovat jo kokeneet tämän tilanteen tulee uudelleen ja jotain kertoo se huonoa bisnestä yrittää huumeiden ja hän sanoo:
Ei-kasvoja. Ulkopuolelle. Menen ulos täältä.

Sitten hän tarttui moto-taksi ja mennä kotiin ja viettää sitten hitaasti leikata ystävyys Luke. Kuka yritti auttaa eroon huumeiden, mutta myöhemmin näki hänen kuolevan omin silmin, koska hän joutui tappamaan hänet pysymään hengissä ja pelastaa hänen tyttöystävänsä, joka tuli naimisiin, ei pidätetty, koska he pitävät itsepuolustusta. Mutta se on toinen tarina ... Nyt Darius kanssa vaivaa hänellä oli elämässään, meni takaisin kouluun, päättynyt lukion jälkeen paljon taistelua pääaineenaan arkkitehtuurin. Ja nyt iässä 78, on kaunis päivä puhua hänen pojanpoikansa 15 vuotta, joka kysyy:
-Isoisä. Olen niin pelkää helvettiin.
-Katso poikani. Et helvettiin.
-Mutta äiti sanoo Nähdään jos saan porn sites.
Hänen äitinsä ei tiedä mitään.
Hän sanoo, että se on syntiä.
Rakas pojanpoika. Kuuntele hyvin mitä sanon.
-Okei.
-Vain yksi synti, on pakottaa muita ihmisiä lähellä sinua läpi niin ikävä tilanne heille kuin sinulle.
Miten niin?
-Kun varastaa, teet jonkun siirtää toivottua tilannetta on varastettu. Kun makaat jonkun, teet henkilö läpi tätä toivottua tilannetta huijataan. Kun tapat jonkun, teet että henkilö läpi toivottua tilannetta tapetaan. Ymmärretty?
Kyllä, isoisä!
Siinä se-poika. Pelataan videopeli nyt!

Pää

Nenhum comentário:

Postar um comentário

ATENÇÃO! LEIA ISTO: Resolvi tirar a moderação dos comentários. Agora até você troll pode vir aqui me infernizar. Mas tudo tem seu preço! Quando você vir encher d lixo meu blog, no fim do mês vou limpar este lixo daqui e quando fizer isto. Vou estar limpando você q é um lixo no mundo. Vai doer muito em ti! Quer apostar q esta praga vai pegar? Quando sua vida depois virar do avesso, não diga q não avisei... Maktub!((Aquele q quiser se manifestar contra o q penso sinta-se a vontade, mas faça isso sem trollar, pois essa praga só inclui os trolls imbecis.) Agora você deve estar se perguntando porque estou fazendo isto? Só pra treinar minha ação com quietude mesmo.

Pesquisar este blog

Milton: O Jesus d Preto

Milton: O Jesus d Preto
Isso é porque muita gente me chama d Jesus, mas sou só o Milton mesmo porque Jesus é todo mundo.

Deseja fazer um Pacto com OGGU?

O q você acredita q vem depois da morte?

Você a favor da legalização das drogas?

Qual sistema d governo você acha ideal pra o mundo?

Todo poder Executivo e Legislativo devia viver num regime comunista ou socialista?

Daily Calendar

Capa do meu livro

Capa do meu livro
Essa foto é do meu amigo Alberto q fez esse blog pra mim e me ensinou a mexer nele.

Your IP and Google Map location