sábado, 19 de janeiro de 2013

Χρονικά της για ένα νέο ξεκίνημα



Χρόνια μετάφραση από τα πορτογαλικά στη γλώσσα τους με μεταφραστή Google. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι 100% πιστή στη γλώσσα του!

Χρονικά της για ένα νέο ξεκίνημα

Διαβάστε αυτό πριν ξεκινήσετε

"Ό, τι συμβαίνει ή μπορεί να συμβεί έχει συμβεί στο παρελθόν. Ο Θεός κάνει κάτι να συμβεί να συμβεί ξανά "Εκκλησιαστής, κεφάλαιο 3?. 15 (Αγία Γραφή στη γλώσσα του σήμερα)




Όποιος είχε την αίσθηση ότι έχει περάσει από μια κατάσταση που βιώνει τώρα; Η γνωστή ως DejaVu; Πολλοί σκέφτονται έτσι! Ποιος ποτέ ονειρευτεί ότι μια τέτοια επρόκειτο να λειτουργήσει και το όνειρο μάρτυρες μιας ατύχημα με μοτοσικλέτα; Ξυπνάει και παίρνει μέσω encucado με το όνειρο που είχε, συνήθως πιείτε τον καφέ σας, ακόμα θυμόμαστε το όνειρο, τότε αυτό θα λειτουργήσει. Πηγαίνοντας στη δουλειά και στη συνέχεια, μάρτυρες του ατυχήματος μοτοσικλετών αυτό! Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν προγνωστικά όνειρα, αλλά τι θα είναι οι πρόδρομα όνειρα; Θα δούμε τι θα συμβεί ή τι θα μπορούσε να συμβεί; Ή ό, τι έχει συμβεί ή τι θα μπορούσε να συμβεί; Η ιδέα είναι πολύ απλή, ζούμε σε έναν κύκλο των κύκλων είναι ατελείωτες ανακατασκευαστεί κάθε φορά που τελειώνει ένας κύκλος! Μια μέρα αυτό το σύμπαν θα έχει στο τέλος της και επανεκκίνηση ξανά από την αρχή! Και όλα αυτά που συνέβησαν πριν ή τι μπορεί να συμβεί σήμερα θα συμβεί και πάλι! Ο νόμος του χρόνου είναι αιώνια επανάληψη! Είμαστε συνδεδεμένοι με το χρόνο σε κάθε κύκλο που δίνει το σύμπαν, βιώνουμε όλα πάλι από την αρχή! Να διαφορετικούς προορισμούς με το ίδιο ή παρόμοιο με αυτό που βιώσαμε στον προηγούμενο κύκλο, αλλά δεν είναι όλοι γνωρίζουν.


Η νέα αρχή του Δαρείου

Ο Δαρείος ήταν ένας νεαρός άνδρας ο οποίος γεννήθηκε σε μια ταπεινή οικογένεια στην ενδοχώρα του Maranhão, αγωνίζεται για να τελειώσει το δημοτικό σχολείο, αλλά η ζωή ήταν σκληρή, έπρεπε να εργάζονται νωρίς. Ξεκίνησε ως βοηθός χτίστη, 19 ετών είχε ήδη θεωρείται ένας επαγγελματίας κτίστης και εκεί είναι που εργάζονται σε ένα κτίριο, το Σάββατο στις βραδινές ώρες, νέα ΕΤΑΜ συνεργάτης του τον κοιτάει και του λέει:
-Δαρείου. Ας αφήσουμε τώρα το βράδυ μετά το τέλος σε αυτή τη συναυλία εδώ;
-Μπορεί να είναι ακριβό, ακόμα και να χρειάζεται να χαλαρώσετε, θα κάνουμε δύο εβδομάδες φίλη μου χώρισε με Lucas.
-Ξέρω ένα πολύ δροσερό μέρος που έχει ένα πολύ ζεστό γυναίκα! Θα είναι καλό για σας ευκολία το μυαλό! CE χρειάζεται ένα μουνί για να χαλαρώσετε αδερφέ!
Είναι ... Πιστεύω ότι αυτό θα βοηθήσει.

Οι δύο κανονίσει τότε, Lucas κινείται στη συνέχεια στο σπίτι του Δαρείου πριν πάει, λέει η μητέρα του, πρόκειται να πει:
Πήγαινε με το Θεό ο γιος μου! Και να είστε προσεκτικοί!
-Διατηρήστε την ψυχραιμία σας μητέρα! Γυρίζω και πάω χωρίς να σας ξυπνήσουν! Φιλιά!

Lucas λέει:
-Πιάσε το κράνος σας και ανεβαίνει μάγκα!

Οι δύο τότε πάμε, τότε έρχονται στη θέση που έχει γνωρίσει δυνατή μουσική και τυρώδης techno τροχαίο. Η θέση που σταμάτησε είναι ένα γνωστό οίκο ανοχής, όπου οι εργαζόμενοι θα ειλικρινής περάσουν τα σκληρά κερδισμένα χρήματά τους για να πίνουν, να κάνουν σεξ και να κάνει χειρότερα τα πράγματα, όπως η χρήση ναρκωτικών. Είναι μια νύχτα, καθόσον από την άλλη να Δαρείου, που οργανώνει στη συνέχεια, μια πόρνη από 50 πραγματικά σκατά της πίσω στο τραπέζι και ο φίλος του Λουκά, ο ίδιος σημειώνει ότι είναι με δύο φίλους, πίνοντας μια μπύρα και να καπνίζει ένα τσιγάρο διαφορετικό . Αντιλαμβάνεται αμέσως ότι πρόκειται για μαριχουάνα:

-Boy! Δεν ήξερα ότι κάπνιζαν tha!
Χαλαρώστε, μάγκα! Ακριβώς ό, τι ακριβώς μου καπνίζουν. Γιατί δεν μπορείτε να το δοκιμάσετε;
-Face. Όχι, δεν short ...
-Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, θα σας αφήσει ξεκούραστοι, επιτρέψτε μου να σας συστήσω στους συνεργάτες μου εδώ. Αυτός είναι και ο Andrew Alberto σπούδασε μαζί μου, κάνουμε εδώ έναν τροχό να καπνίζουν αυτό το κοινό. Πληκτρολογήστε το ορυχείο.
-Δεν αντιμετωπίζουν ...

Οι άλλοι γελούν και στη συνέχεια Alberto μιλάει:
-Χαλαρώστε μάγκα. Αυτό εδώ δεν θα σας αφήσει να βγούμε επιθετικά άλλοι δολοφονία, απλά μείνετε μακριά από την πέτρα!
-Stone; Έχει κάποιος θέλει να ρίξει πέτρες;

Οι τρεις στη συνέχεια, ξεκινήστε το γέλιο, τότε ο Andrew λέει:

-Stone είναι ένα ψευδώνυμο που δίνουμε για να σπάσουμε την παρέλαση εδώ. Ο τύπος που το φοράει γίνεται ζόμπι χωρίς βούληση, Beck μας εδώ, πάρα πολύ εθιστικό, αλλά οι περισσότεροι δεν είναι εθιστικό. Αλλά τουλάχιστον δεν θα σας αφήσει να μετατραπεί σε δολοφόνο ζόμπι. Μπόρα αυτός ο τύπος δίνει μερικά ποτά εκεί!

Στη συνέχεια, υπάρχει Dario χρήση μαριχουάνας για πρώτη φορά αισθάνεται μια αίσθηση της ευχαρίστησης είναι πολύ καλή. Οι επόμενους 6 μήνες περνώντας έξω με Lucas και δύο άλλους φίλους είναι πάντα τα Σαββατοκύριακα, Dario πάντα πίνουν μέτρια και μέτρια καπνίζει βάση του. Τα ξενύχτια του πάρτι και το σεξ είναι πάντα το βράδυ του Σαββάτου, καθώς δεν λειτουργούν την Κυριακή. Μέχρι τώρα ο Δαρείος φαίνεται στον έλεγχο, αλλά έρχεται μια μέρα που ο ίδιος δίνει μια vacilada, ακριβώς πρόκειται να λειτουργήσει τη Δευτέρα, με ένα τεράστιο πονοκέφαλο από την προηγούμενη νύχτα. Έχει μια πολύ κακή απόδοση το πρωί, στο γεύμα που παρατηρεί ότι ο φίλος του Λουκά που ήταν στο πάρτι μαζί του το βράδυ πριν ή αποδεικνύουν εξάντληση στην εργασία, που υπάρχει σε μια καλή διάθεση. Ο Δαρείος ερώτηση:

Face-... Πώς να διαχειριστείτε;
-Boy, αυτό είναι, αυτό είναι περίπου 5 εβδομάδες από τότε που χρησιμοποιώ πάντα μια πέτρα το πρωί πριν από την εργασία, μόνο σε αυτή την Δευτέρα, είναι ένας τρόπος για μένα να παρακολουθείτε. Μετά από όλα, δεν θέλετε να γίνετε ένας δολοφόνος ζόμπι!
Ναι, τρελός! Θα χάσει το μυαλό σας!
-Χαλαρώστε αδερφέ. Δεν είναι για να επιδοθούν σε αυτό σκύλα και δεν μείνετε ξύπνιοι για μέρες, καπνίζουν μόνο ένα κοινό της μαριχουάνας η νύχτα που κοιμάστε σαν άγγελος. Εδώ είναι ένα καλό προβάδισμα μέχρι την άλλη μέρα. Η πέτρα απλά στη χρήση των Δευτέρες. Δοκιμάστε το εδώ για να δείτε πώς η ημέρα σας θα αποδώσει! Ligadão σας κάνει να ορυχείο!
Μη πρόσωπο ...

Σε αμφότερες επιμένουν Lucas, ο Δαρείος βιώσει πρώτη πέτρα. Στη συνέχεια, σε επόμενους 3 μήνες τους, τώρα όχι μόνο θα γιορτές τα Σάββατα, τις Κυριακές πηγαίνει πάρα πολύ και κάθε Δευτέρα και ο Lucas καπνίζουν ροκ ρωγμή σας. Οι δύο αρχίζουν να πάμε μαζί για να αγοράσει βράχο σας και μαριχουάνα Δευτέρα σας στο στόμα του καπνού. Μέχρι που μια μέρα, που αγοράζουν μαριχουάνα, τόσο βλέπω ότι υπάρχουν περισσότερες μαριχουάνα. Στη συνέχεια, αρχίζουν να χρησιμοποιούν συχνότερα τη ρωγμή, η οποία δεν είναι πλέον μόνο τις Δευτέρες το πρωί και πηγαίνει κάθε πρωί, στη συνέχεια, κάθε πρωί και βράδυ! Όταν δεν το περιμένετε, είναι ήδη εντελώς εθιστεί. Ο Δαρείος δεν είναι πλέον ζει με τη μητέρα του, με την Λουκάς ζει τώρα σε ένα βρώμικο δωμάτιο και δύο τώρα πρακτική ένοπλη ληστεία όπου μια μοτοσικλέτα. Lucas για το ποδήλατο και με το περίστροφο Δαρείος 38, τη νύχτα της 21 Δεκ. 2012, καθώς οι δύο κυνηγούν πάντα το θύμα του. Περνώντας ένα άδειο δρόμο, πριν από τις 21 το μεσημέρι, θα δείτε ένα ζευγάρι από φίλους, να σταματήσει το ποδήλατο μπροστά τους, Dario κατεβαίνει σύντομα και λέει:
-Lost! Lost! Επίθεση! Βάι χρήματα που έρχονται από το τηλέφωνο!

Ο άντρας λέει:

Calmae πρόσωπο ... Μόνο εδώ για να δείτε το ...

Μέχρι τη στιγμή που ο άνθρωπος αρχίζει να παίρνει το ρολόι και θα παραδώσει στο Δαρείο, ο ίδιος ετοιμάζεται για μια αντίδραση και γρήγορα κλωτσήσει την κοιλιά του Δαρείου, όπου υποστηρίχθηκε με το πιστόλι κοντά κοιλιά της όπου ετοιμαζόταν να άρει ανά πάσα στιγμή ότι απλά δεν ήταν αρκετά γρήγορη. Ο Δαρείος πέφτει στο έδαφος με το όπλο προς την άλλη πλευρά και για ένα άλλο ρολόι, όταν σηκώνεται, υπήρχε μόνο μία βολή. Ο άνθρωπος που έχει αφοπλιστεί τώρα το έδαφος με μια σφαίρα που διαπέρασε το στήθος του και άφησε να πεθαίνουν στο πάτωμα, το κορίτσι που συνοδεύεται vai να τον συναντήσει και να τον αγκαλιάζει και κλαίει κλαίει για:

Σας παρακαλώ! Φύγε!

Lucas ρίχνει επίσης το κεφάλι της πέφτει νεκρός στο έδαφος!

-Ας Dario! Βάμο!
-Δεν έχετε να μου πείτε ότι Tava ένοπλο άνδρα!
Sobe Sobe-γαμημένο!

Οι δύο μετά να φύγει με τα πάντα για το ποδήλατο, σταματήσουν να έρχονται στο σπίτι σας και να αρχίσετε να επιχειρηματολογεί για μεγάλο χρονικό διάστημα:

Lucas-Γαμώτο! Έπρεπε να είχε σκοτώσει και τους δύο!
Ήταν η αδρεναλίνη του σκατά στιγμή! Ο γιος του κοριτσιού σας αφοπλίσει! Θα πάρετε το όπλο του και να σας σκοτώσει αργότερα!
Αλλά, επίσης, γιατί να σκοτώσει το πρόσωπό της!
-Γιατί? Δεν μάγκα αίσθηση! Ας χειριστεί απλά να παρακολουθήσετε αυτός ο τύπος πάει σε πέτρα και να χειρίζονται μας Bronha Ζε!

Οι δύο τότε πάμε για Joe Bronha αγοράσει πέτρα σας:
Στη συνέχεια-Ze. Πώς Shard θα βγούμε από αυτό. - Lucas λέει.
-Κοιτάξτε αυτό το ρολόι ... Μου αρέσει. Μου αρέσει. Από δίνοντας μου δύο βράχους.
Ze-Γαμώτο! Δύο πέτρες! Το δικαίωμα αυτό εδώ δεν παρακολουθήσετε Παραγουάη!
Εντάξει-αλήτης μου έξω! - Joe φωνάζει δείχνοντας Μπερέτα σας να αντιμετωπίσει Lucas!
-O εσύ αποδέχονται αυτό τώρα ή θα ανεβαίνετε κουτσός!

Joe Μπερέτα bronha επισημαίνει στη συνέχεια, σε δύο του. Lucas κοιτάζει Joe bronha, παίρνει δύο πέτρες και τα φύλλα με τον Δαρείο διαμαρτύρονται:

-Θεέ μου ... Dario ... Είμαι πάρει τσαντισμένος με Ze ... Έχει υποτιμηθεί όλο και εμπορευμάτων μας ...
-Δεν μπορώ να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε αυτά τα δύο τύπο ...
-Γαμώτο mermão! Θα μείνετε με το μικρό φτερό σκότωσα playboy εκεί τώρα! Και αυτό το μικρό σκύλα φίλη! Ή ήταν αυτός ή ήσουν εσύ!
Μη-Lucas ... Δεν θα πρέπει να φτάσει σε αυτό το σημείο ...

Μια τουφεκιά δίνεται! Το κεφάλι του Λουκά είναι σπασμένα! Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί και πολίτες που ήταν PM.2 ετοιμότητα να αρχίσουν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους τουλάχιστον νόμιζαν ότι θα εμφανιστεί. Dario τότε ξεκινά τρέξιμο! Αλλά είναι πυροβολήθηκε στο πόδι και πέφτει στο έδαφος ουρλιάζοντας από τον πόνο. Οι άλλοι αξιωματικοί εισέρχονται στο στόμα και καπνίζουν περισσότερο απολύθηκε σφαίρες. Ο Δαρείος είναι στο έδαφος σε αγωνία του πόνου, ένα λευκό αστυνομικό του ανάστημα, με μπλε μάτια παίρνει κοντά του και λέει:

Lost-αλήτης! Μια ώρα πριν λάβαμε την εμφάνιση των εκτός γάμου ζευγαριών που έκλεψαν! Η κοπέλα πέθανε ακαριαία και ο άνθρωπος επέζησε το δρόμο για το νοσοκομείο! Οι άνθρωποι που είχαν καταγγελθεί από μακριά σας! Όταν έμαθα ποιος ήταν Ήμουν εξοργισμένος! Ο θάνατος του συντρόφου του ήταν καλά άξιζε! Έχουμε ήδη παρακολουθούν δυο σας και το στόμα του καπνού! Ο συνεργάτης σας σκότωσε έναν άντρα που ήταν πολύ καλοί άνθρωποι, θα μπορούσε να γίνει μια μεγάλη αστυνομία στο μέλλον, διότι μας βοήθησε, ντροπή ότι η ασθένειά του δεν άφησε! Ο σύντροφός μου είχε την τύχη να έχουν ακούσει τον φίλο του συμπτωματικά ομολογήσει ότι σκότωσε και τους δύο! Έδωσα τη φωνητική εντολή ραδιόφωνο για να διαγράψετε το κάθαρμα και ήρθε κατ 'ευθείαν πάνω από εδώ!
-Εγώ δεν τον σκοτώσει sinhor!
Δεν πειράζει! Είστε πιο χάλια σαν αυτό!

Μια βολή τότε αστυνομία πιστόλι και Dario τώρα είναι νεκρός! Στην πραγματικότητα νομίζω Δαρείος είναι νεκρός! Δεν ξέρει τι συμβαίνει γύρω τους, αλλά τώρα βρίσκει τον εαυτό της σε ένα σκοτεινό μπουντρούμι και οβάλ. Αρχίζει ακούσει περίεργα γρυλίσματα ... Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε ένα φρικτό τέρας και παράξενο! Μοιάζει με ένα μαύρο πάνθηρα με φτερά νυχτερίδας και ένα τεράστιο κώλο με αιχμή του δόρατος που κάνει τον ήχο του ένα κουδούνισμα και είναι ginormous! Εκείνη χαμογελάει σε αυτόν και στη συνέχεια λέει:

-Ο Δαρείος Γεια σας! Είμαι δήμιος σας εδώ!
-Θεέ μου! Τι κάνω εδώ! Νόμιζα ότι θα υπάρξουν περισσότερα!
Πολλοί-όπως νομίζετε ότι το ίδιο πράγμα.
Σας παρακαλώ! Μην μου κάνεις κακό!
-Δεν θα υποφέρουν τόσο πολύ! Δεν θα έλεγα το ίδιο και για τον φίλο του και Ζε Bronha!

Το δαιμονικό ον τότε διαπερνά το στήθος του Δαρείου για να το διασχίσετε! Dario τότε ξεκινά αίσθημα πολύ πόνο σε αυτό που φαίνεται να είναι το σώμα του, αλλά θυμάται ότι αυτό είναι πολύ ψυχή και κραυγές του! Το θηρίο μιλάει στη συνέχεια:

-Κοιτάξτε δεξιά μέσα από την οθόνη που θα είναι στο δρόμο σας! Κοιτάξτε καλά!

Το θηρίο τότε ο Δαρείος και ο ίδιος θέτει ένα πολύ πόνο, να πάρετε για να δείτε την ιστορία της ζωής σας, που περνά μπροστά από τα μάτια σας! Το θηρίο μιλάει συνέχεια!

Πόσες φορές δεν έχω να σας κάνει να περάσει και πάλι ότι για να καταλάβεις ότι αυτός ο δρόμος δεν πληρώνουν!
Πώς έτσι και πάλι!
-Κοίτα!

Dario βλέπει συνέχεια, περνώντας τη ζωή του μπροστά στα μάτια του μέχρι την ημέρα που λήστευε το ζευγάρι και να ακούσετε το θηρίο να πω!
Κοιτάξτε καλά-Dario! Κοιτάξτε καλά! Κοιτάξτε πόσες φορές χρειάζεται! Έχω την αιωνιότητα για να το κάνουμε και πάλι μαζί σας!

Dario βλέπει τότε ό, τι συμβαίνει πάλι, θέλει ο πόνος να σταματήσει! Ο πόνος τελικά! Και ο Δαρείος δεν θυμάται τίποτα, αλλά υπάρχει ένα παιδί να γεννηθεί και πάλι σε ένα ταπεινό σπίτι και ζει τα παιδικά του χρόνια, μέχρι και στην ενήλικη ζωή του, εργάζεται ως κτίστης και χαθείτε στον κόσμο των ναρκωτικών και πάλι, αυτό Ο Δαρείος ήταν ένα παιδί! Σε μια από τις σπάνιες νύχτες που πήρε πολύ λίγο ύπνο, όπως ξυπνά πάντα στο κρεβάτι του, μούσκεμα στον ιδρώτα τόσο πολύ! Θυμάται αόριστα ένας εφιάλτης επιτέθηκε ένα ζευγάρι με το σύντροφό σας ότι Lucas σκοτώθηκαν μετά τα δύο έχασαν τη ζωή τους σε πρόστιμο και σκοντάφτει από τη δαιμονική ον. Όταν ξυπνάει κοιτάζει Λουκά και λέει:

-Γαμώτο μου ... Είχα ένα εφιάλτη πολύ όσχεο τώρα έμοιαζε πολύ πραγματικό. Πάντα είχε ένα από αυτά;
-Δεν υπάρχει πλέον εφιάλτες, αλλά είχε άμεση, δεν κοιμάμαι σε ένα μήνα τύπος.
-Αυτό ήταν ανατριχιαστικό ...
-Πώς ήταν;
Δεν θυμάμαι σωστά, απλά ξέρω ότι δεν είμαστε και οι δύο morríamos αλλά θυμάμαι ακριβώς τι ήταν αυτό, τότε ξέρω ότι ήμουν σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος με ένα φρικτό τέρας ...
Ξεχάστε-τρελό. Όλοι θα πεθάνουν κάποια μέρα. Ας το κάνουμε αυτό! Φοβάμαι tabalhá να πάρει το θραύσμα του κάθε μέρα.

Και πάλι υπάρχουν οι δύο επίθεση το ζευγάρι των εραστών. Ο Δαρείος λέει τα ίδια πράγματα και προσθέτει:
-Βάμο! Βάμο! Και μην ανταποκριθεί εάν δεν πεθαίνουν!
Calmae πρόσωπο. Θα δώσω το ρολόι. - Ο άνθρωπος δίνει τότε το μεγαλύτερο ρολόι στον ήρεμο κόσμο.

Dario λέει τότε:
Και σας! Passae τι έχει πάρα πολύ!
-Έχω μόνο δύο πραγματικές τσέπη! Πιάσε! - Έχει τα χέρια του νευρικού.

Οι δύο μετά τη ληστεία στη συνέχεια να πάει μακριά και να αφήσει το ποδήλατο. Και τώρα έρχεστε εκεί έξω για το ποδήλατο, αλλά αυτή τη φορά αφήνοντας το ζευγάρι ζει. Και πάλι ο Δαρείος βγαίνει από το στόμα του καπνού Ze Βούρτσα ακρόαση Lucas διαμαρτύρονται γι 'αυτό λέει:

Face-... Πάντα είχε αυτό το αίσθημα ότι έχουμε ξαναζήσει μια κατάσταση ήδη πριν.
Όλων των εποχών! Αυτό ονομάζεται αύρα πάρα πολύ! Vambora σύντομα.

Δεν είναι τίποτα από το policiai χτύπημα και είναι στραμμένα τα όπλα τους στο Δαρείο και Lucas. Lucas τραβάει το όπλο του και ξεκινά γυρίσματα. Αλλά στη συνέχεια πυροβόλησε στο στήθος! Ο Δαρείος φοβούνται ομιλία:

-Εντάξει! Έχασα! Έχασα!

Ο αξιωματικός φώναξε:

-Ξαπλώστε στο πάτωμα του Fela σκύλα! Δεν υπάρχει δεν αντιδρά!

Άλλα βολές δίνονται μέσα στο στόμα του καπνού. Ο αστυνομικός λέει:
Εντάξει-ένοπλες αλήτης! Αφήστε το όπλο η σφαίρα θα φάτε!
Εντάξει, εντάξει!

Ο Δαρείος στη συνέχεια συνελήφθη και ο Joe Βούρτσα επίσης, και οι δύο, στη συνέχεια προωθούνται σε περιφερειακό αστυνομικό τμήμα, τώρα ο Δαρείος έχει συλληφθεί ακόμη δεν είχε ποινικό μητρώο, ο ίδιος δεν παίρνει πολύ χρόνο στη φυλακή. Ξοδεύει μια εβδομάδα εκεί, αλλά και πάλι διαπράττουν εγκλήματα και πάλι, καταλήγει δικάζεται για ληστεία και ένοπλη ληστεία, καταλήγοντας τελικά στη φυλακή. Όταν υπάρχει, επισκέπτεται από ευαγγελιστές, μία από αυτές δίνει μια Βίβλο. Ξοδεύει τότε το υπόλοιπο της ποινής του, διαβάζοντας την Αγία Γραφή, έχει μόνο παρηγοριά του στο κατά πόσο είναι στην κόλαση που ονομάζεται αλυσίδα. Μέχρι πήρε την ποινή του μειώνεται όταν άφησε εκεί αφού διαβάσετε ολόκληρη τη Γραφή, αποφασίζει να δεχθεί ένα κέντρο αποκατάστασης για εξαρτημένους, όπου συνάντησε πολλά από τα ίδια ιστορία.

Μέρος 2

Ο Δαρείος είναι τώρα σε κλινικές φάρμακο, που ονομάζεται Καλού Σαμαρείτη, υπάρχουν σχεδόν 2 μήνες. Η ζωή στην κλινική είναι σχεδόν μοναστικό, ακολουθούν όλους τους κανόνες υπάρχουν και με την πρόθεση να σταματήσουν τα ναρκωτικά. Παρά το γεγονός ότι τα στατιστικά στοιχεία είναι εναντίον του, το 90% των ατόμων που εγκαταλείπουν εκεί, πάμε πίσω για να είναι εξαρτώμενη. Έχει δει πολλές έρχονται και παρέρχονται, οι άνδρες που βοηθούν σε αυτό τον αγώνα, είναι πρώην τοξικομανείς, είναι οι εργαζόμενοι του Καλού Σαμαρείτη κοινότητα. Μια θρησκευτική οντότητα από τους λίγους που κάνουν ένα πραγματικό έργο απέναντι στην κοινωνία. Ο Δαρείος δεν ήταν ποτέ πολύ ένα πρόσωπο που συνδέεται με τη θρησκεία αν και η μητέρα της ήταν ευαγγέλιο, αν και γεννήθηκε σε ένα λίκνο καθολικός, αλκοολικό πατέρα του είχε πεθάνει σε ηλικία 30 ετών σε έναν αγώνα μπαρ. Φεύγοντας από τον πάνω από δύο αδελφές του να αναλάβει τη φροντίδα μιας ανύπαντρης μητέρας, η διαφορά ότι οι αδελφές του Δαρείου δεν χάθηκαν στα ναρκωτικά. Ο Δαρείος έχει τώρα ελπίζει της ανανεώνεται κάθε μέρα διαβάζει την Αγία Γραφή, είναι ήδη η δεύτερη φορά που τελειώνει την ανάγνωση της Βίβλου, αλλά μερικές φορές έκπληκτοι ότι διαβάζει, αυτός είναι ένας από τους λίγους που έχει παρατηρήσει ότι υπάρχει στίχους που ώρα να τον θαυμάζουν τον Θεό και τον χρόνο μισώντας, είχε ήδη ανακαλύψει τις βιβλικές αντιφάσεις, αλλά πάντα προσπαθούσε να πάρει ό, τι ήταν καλό σε αυτό και να υποκρινόμαστε ότι ορισμένα μέρη ήταν απλά ένα θέμα του πλαισίου ή εικονιστικά, όπως οι βοσκοί, δήλωσε. Ένα απόγευμα, είδε έναν άνθρωπο που έρχονται, έναν άνθρωπο ο οποίος φαινόταν πολύ καλά. Θυμάται ότι είναι ο άνθρωπος που επιτέθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2012! Ο άνθρωπος φτάνει και χαιρετά τον εργαζόμενο στο καθήκον και ποιος ξέρει. Κοιτάξτε τον Δαρείο και λέει:
-Γεια σου!
Hi-... - Ο Δαρείος ανταποκρίνεται.
Αστεία-... Νομίζω ότι έχω δει κάπου ...

"Δεν μπορεί να ξέρει ότι ήμουν εγώ αυτός που τον λήστεψαν, ήταν το κράνος, το κράνος, αλλά αν δεν είχαν γείσο ..." Στη συνέχεια απαντήσεις.

Πρέπει να έχετε δει κάποιον σαν αυτό.
Είναι ... Μπορεί να ήταν ...
-Ποιο είναι το όνομά σου;
-Nilton.
-Αναψυχής.

Από εκείνη την ημέρα, μερικές φορές μέσω της Dario Nilton, επισκέφθηκε πολλές φορές το κέντρο κάθε φορά που αυτός θα μπορούσε να μιλήσει και για τους ασθενείς και υπάρχει πάντα κάτι για να φέρει τους, συνήθως ψωμί, ρούχα ή οτιδήποτε για να εξυπηρετήσει την κοινότητα. Με τον καιρό ο Δαρείος άρχισε να έχει περισσότερη οικειότητα με Nilton. Μια μέρα που ήταν με την ακόλουθη συνομιλία:
-Τότε ο Δαρείος; Η ιστορία του είναι περισσότερο ή λιγότερο το ίδιο σχεδόν όλοι εδώ; Εργάστηκε ειλικρινά να αρχίσετε να πάρει ασχολούνται με λάθος πλήθος;
Είναι ακριβά. Το φάρμακο κατέστρεψε τα πάντα. Προσπαθώ να ξεκινήσει και πάλι.
-Έναρξη. Πάντα πίστευα ότι ζούμε μια αιώνια νέα αρχή.
-Τι εννοείς;
-Έχετε ποτέ σταματήσει να σκεφτούμε ότι όλοι ζούμε σήμερα, είναι μόνο μια επανάληψη;
Ήδη με πρόσωπο ... I την ημέρα που είδα το συνεργάτη μου στο έγκλημα που σκότωσε είχα την ίδια συζήτηση με τον ....
Ξέρεις φίλε ... Μόλις μου και η φίλη μου επιτέθηκαν. Έχω σκεφτεί ακόμη και για την αντίδραση, γιατί ήμουν πολύ ήρεμος κατά τη χρονική στιγμή και πήρε κάποια πρακτική πολεμικές τέχνες, αλλά προτίμησε να μην αντιδράσει, διότι κάτι στο κεφάλι μου είπε επίσης ότι είχα περάσει ότι και αν αντιδράσει, θα είναι μια κακή συμφωνία .. .
Είναι αλήθεια ... Κάνατε τη σωστή επιλογή ... Θα ήθελα να σας πω κάτι.
-Τι;
-Εγώ ήμουν και ο συνεργάτης μου εκείνο το βράδυ σας είχε ληστέψει ...

Nilton κοίταξε λίγο και είπε:
De-καλός άνθρωπος. Δεν είμαι θυμωμένη μαζί σου. Crack σας κάνει να χάσετε το μυαλό σας.
Είναι ακριβά ...
Ξέρω περισσότερο ή λιγότερο αυτό που συνέβη σε σας, γιατί έχω χάσει το μυαλό μου.
-Λόγω των φαρμάκων;
-Όχι. Τα φάρμακα που ποτέ δεν με έκανε να χάσω το μυαλό μου, είχα ήδη δοκιμάσει μαριχουάνα και κοκαΐνη μύριζε μια φορά. Η μαριχουάνα δεν νομίζω ότι ακόμη και καπνιστό 12 φορές, αλλά ποτέ δεν έκανε το κεφάλι μου, τώρα είμαι 28 ετών. Και είμαι υπερήφανος να πω ότι αυτά τα φάρμακα δεν ήταν ποτέ το κεφάλι μου. Θα ξόδευα μάλλον τα χρήματα για καλό φαγητό και ζουμερά!

Και γέλασε, τότε Nilton πίσω να πει:
-Αλλά το πρόβλημά μου είναι χειρότερα από τα ναρκωτικά, πάσχουν από διπολική διαταραχή, μια ασθένεια χωρίς θεραπεία, πριν από την επίσης γνωστή ως μανιακή καταθλιπτική. Θα πρέπει να παίρνουν φάρμακα για τη ζωή ή ίσως μια μέρα, προσπαθούν να ζήσουν με αυτό, χωρίς τα φάρμακα, αλλά κρίσεις δει ποτέ!
Πώς είναι αυτή η ασθένεια;
-Είμαι σαν ένα πρεζόνι Noia χωρίς να επήρεια ναρκωτικών. Κατάλαβες;
Φαντάζομαι ...
-Για να μην αναφέρουμε ότι έχει μια δραστική αλλαγή της διάθεσης, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από μια έντονη κατάθλιψη με αυτοκτονικές σκέψεις και πολλά κατά τη φάση της ευφορίας, δεν μπορεί να καθίσει ακόμα για κάτι, πάντα με τα πόδια εμπρός και πίσω χωρίς διακοπή μέχρι τα πόδια calejarem.
Θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολη, έτσι.
Ευτυχώς για μένα, εγώ γεννήθηκα σε μια οικογένεια που είναι σε θέση να αναλάβει τη φροντίδα του εαυτού μου.
Χαίρομαι-σωστό τύπο.
-I've κάνει πολλές μαλακίες όταν ήμουν surtado, είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε έναν ξενώνα, εγώ προσπάθησα ακόμα και interning εδώ, αλλά το πρόβλημά μου δεν ήταν με τα ναρκωτικά είπαν ότι δεν χρειάζονται εμένα να κρατώ εδώ, αν και θα μπορούσα να επισκεφθείτε το προσωπικό εδώ, που έχω ήδη μάρτυρες σε κρίση. Δεδομένου ότι μου εξέφρασε την ικανοποίησή του, θα τους βοηθήσει να είναι πάντα με τον τρόπο που μπορώ.
Καταλαβαίνω φίλε. Είσαι ένας ευαγγελικός;
-Όχι. Θα ήθελα να πω ότι είμαι σχεδόν άθεος! Πιστεύω ότι κάτι προκάλεσε ελαφρά το σύμπαν και ο ίδιος είχε καταλήξει σε κάποια φυσική και πνευματική τάξη. Αλλά ειλικρινά, δεν πιστεύω στον Θεό της Βίβλου.
-Γιατί;
-Για μια σειρά από πράγματα, ξέρω τη Βίβλο, έχω διαβάσει τόσες αντιφάσεις που με κάνουν να μην πιστεύουν στο Θεό Ιεχωβά.
-Αλήθεια.
-Και το πράγμα που οι περισσότεροι διαφωνούν με την Αγία Γραφή, για να είμαστε ακριβείς στη χριστιανική θρησκεία σήμερα είναι το δόγμα της κόλασης της αιώνιας βασανιστήρια.
-Face. Υπάρχουν κακοί άνθρωποι που αξίζουν να υποφέρουν.
-Το ξέρω, αλλά ακόμα κι έτσι αυτή η ταλαιπωρία θα πρέπει να είναι αιώνια.
-Οι άνθρωποι έχουν ελεύθερη βούληση.
-Αλλά μπορεί κανείς να είναι τόσο κακή όσο το δυνατόν και ποτέ δεν θα επιλέξουν να υποφέρουν αιώνια.
-Αλήθεια.
-Τιμωρία για μένα, θα πρέπει να είναι κάτι για να διορθώσετε, να ανανεώσει. Κόλαση δεν ανανεώνει κανέναν! Είναι μια φυλακή το μόνο που θα υποφέρουν και δεν θα κάνει τη λύπη.
-Ένα άτομο θα μπορούσε να μετανοήσει στη γη όπως ζωντανός.
-Πιστεύετε ότι το έλεος του Θεού είναι αιώνια;
-Ναι.
-Έχετε διαβάσει τον Ψαλμό 100;
-Ναι, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ δεξιά, έχω διαβάσει την Αγία Γραφή δύο φορές.
-Εντάξει. Πιάσε Βίβλο σας και διαβάστε τον ψαλμό 100, στίχος 5.
Διαβάζει τότε «Επειδή, ο Κύριος είναι καλό και το έλεος του είναι αιώνια, και την αλήθεια Του διαρκεί από γενιά σε γενιά."
Ψαλμοί 100:5


-Καλά τότε ο άνθρωπος. Ξέρεις τι είναι αιώνια; Είναι το δικαίωμα που δεν έχει τέλος; Αν χωρίς αρχή και χωρίς τέλος; Σωστά;
Δεξιά.
-Λοιπόν, το έλεος του Θεού είναι ατελείωτες.
-Αλλά η Αγία Γραφή λέει ότι θα έχουν όσοι θα καταδικαστούν.
-Ομορφιά. Συνοδεύστε το συλλογισμό μου. Έλεος είναι η πράξη του να δώσει πάντα μια ευκαιρία δικαίωμα;
Δεξιά.
-Εσείς, ως ανθρώπινο ον, αν κάποιος από καλή θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Κοιτάξτε εσείς εδώ. Από φυλακή για την ανθρώπινη έλεος και εδώ έχει δεύτερη ευκαιρία του. Δεν θα έχουν και άλλες ευκαιρίες, όπως ότι τότε. Μπορεί ακόμη και να έχουν, αλλά δεν θα είναι για πάντα έτσι;
-Ναι.
-Καλά. Το έλεος του Θεού είναι αιώνια, θα πρέπει επίσης να είναι αξίζει να σας, ακόμα και αν υποφέρουν στην κόλαση.
-Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα στην Αγία Γραφή ότι όλα σώζονται.
-Νομίζεις ότι, αλλά πρώτα έχω να σας δείξω ένα άλλο στίχο. Μετάβαση στην Εργασία 42, εδάφια 1 και 2.
-Εντάξει!

Εκεί γράφτηκε: «Τότε Εργασίας απάντησε ο Κύριος, λέγοντας:
Καλά ξέρω ότι δύνασαι τα πάντα, και ότι δεν είναι σκοπός του μπορεί να ανατρέψει σου. "
Ιώβ 42:1-2
-Τι καταλαβαίνετε αυτό το στίχο; Υπάρχει πολύ σαφές ότι όλα όσα ο Θεός θέλει Παίρνει έτσι δεν είναι;
-Ναι
-Πιστεύετε ότι όταν έχεις ένα σκοπό ή μια επιθυμία, θα προγραμματίσουν όλες τις μορφές για να εκπληρώσει την επιθυμία σας έτσι δεν είναι;
-Ναι.
-Έτσι. Αλλά σε ένα πρόβλημα. Είστε ένα ανθρώπινο ον, σύντομα. Μπορείτε να αποτύχει. Σωστά;
-Ναι.
-Αλλά ο Θεός είναι παντοδύναμος, έτσι ώστε οτιδήποτε θέλει να συμβεί θα συμβεί! Σωστά;
-Ναι.
-Εντάξει. Όταν θα πάω με αυτό. Πήγαινε στην πρώτη Τιμόθεο, κεφάλαιο 2, εδάφια 3 και 4.
-Εντάξει!

Εκεί γράφτηκε: «Αυτό είναι καλό και ευχαριστεί τον Θεό Σωτήρα μας,
Ποιος θα έχουν όλοι οι άνθρωποι να σωθούν και να έρθουν σε γνώση της αλήθειας. 1 Τιμόθεο 2:3-4 "

Ο Δαρείος κατανοητή; Απλά είπε ότι η μεγαλύτερη επιθυμία του Θεού, τον ανώτερο σκοπό σας είναι ότι όλοι πρέπει να σωθεί. Ποια θα επικρατήσει; Ο Θεού ή δικό σου;
-Ο Θεός του ...
-Για να ολοκληρώσετε. Μετάβαση στο Κατά Ματθαίον 5, στίχος 26.

Εκεί γράφτηκε: «Αληθώς σοι λέγω θα βγει από εκεί με οποιονδήποτε τρόπο έως ότου έχετε πληρώσει το τελευταίο Farthing.
Ματθαίος 5:26 "

-Ο Δαρείος Λοιπόν, αυτό είναι μια αναφορά στην Ημέρα της Κρίσεως, αν μπορείτε να διαβάσετε αυτό το κεφάλαιο από την αρχή, θα διαβάσετε ότι ο Ιησούς αναφέρεται στην Ημέρα της Κρίσεως.

Ο Δαρείος διαβάσει και επιβεβαίωσε Nilton είπε. Nilton τότε συνεχίζει:
-Μην αφήνετε τη φυλακή μέχρι να καταβάλει την τελευταία δεκάρα ή κέρμα. Στη συνέχεια, απλώς να πω ότι συμβολικά, ότι θα είστε στην κόλαση για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Δείτε τι εννοώ τον Δαρείο; Έχει καταπιεί το κόκκινο χάπι και να δούμε την πραγματικότητα τώρα;
-Ναι. - Ο Δαρείος λέει αναζητούν έκπληκτος να Nilton.
Poi-καλό παιδί. Ξέρετε, όταν σας είπα σχετικά με τη ζωή μας σε ένα αέναο κύκλο, μια αιώνια νέα αρχή;
Το ξέρω.
Λοιπόν, να δούμε την Αγία Γραφή σε Εκκλησιαστής κεφάλαιο 3, στίχος 15.

Εκεί γράφτηκε: "Ό, τι συμβαίνει ή μπορεί να συμβεί έχει συμβεί στο παρελθόν. Ο Θεός κάνει κάτι να συμβεί να συμβεί ξανά. "Εκκλησιαστής, κεφάλαιο 3, 15

-Καλά. Θέλετε να μάθετε τι King Solomon σημαίνει αυτό; Ότι όταν πεθάνουμε, θα ξαναζήσουμε όλοι πάλι. Για κάθε τι που συμβαίνει έχει συμβεί στο παρελθόν και ό, τι μπορεί να συμβεί έχει ήδη συμβεί στο παρελθόν. Αυτό είναι ακριβό, αν τυχαίνει να είναι ένας τύπος που πήρε στα ναρκωτικά και είναι εδώ για να ανακτήσει και να αναπτυχθούν αργότερα στη ζωή τους με ένα κομμάτι. Αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν! Αν ήταν ένας άνθρωπος που έχασαν τη ζωή τους να εμπλακούν με τα ναρκωτικά, αυτό συνέβη πριν! Αν θα μπορούσε να είναι ένας τύπος που ποτέ δεν ασχολήθηκε με τα ναρκωτικά και σήμερα θα ήταν ένας αρχιτέκτονας. Αυτό συνέβη και πριν! Για αυτό είναι αρκετά σαφές σε αυτό το στίχο. Ό, τι συμβαίνει ή τι μπορεί να συμβεί, έχει συμβεί και στο παρελθόν! Στη συνέχεια εισέρχονται στην δωρεάν υπηρεσία! Ποια από αυτές τις δυνατότητες μπορείτε να συμβεί κάτι τέτοιο; Οπότε ναι, θα έλεγα ότι υπάρχει ελεύθερη βούληση. Αυτό είναι πάντα μια ευκαιρία που ο Θεός μας δίνει ακόμα κι αν είναι μετά από το θάνατο για να ζήσουν την ίδια ζωή που έχουμε ζήσει στο παρελθόν, την αναβίωση της και πάλι, σε ένα αντίγραφο αυτού του νέου κόσμου για απλά κάνει την καλύτερη επιλογή μέχρι την ημέρα που θα ενταχθούν Ο Θεός σίγουρα!
-Φίλε! Είμαι έκπληκτος! Είναι απόλυτα λογικό!
-Λοιπόν φίλε. Μπορείτε ακόμη και κατά την άποψή μου, μπορεί να το ξαναζήσουμε όλοι και πάλι με περισσότερες δυσκολίες ή ευκολίες, όπως το επίπεδο εύκολο, μεσοπρόθεσμα και σκληρά για ένα video game. Η δυσκολία που θα μπορούσε να γεννηθεί ανάπηρος το σκληρό επίπεδο, ή με την οικογένειά της αναγεννήσας χειρότερα από ό, τι ζήσατε ή θα μπορούσε ακόμη και να είναι η περίπτωση που θα ξαναζήσουμε όλοι πάλι σε μια οικογένεια με καλή κατάσταση σαν τη δική μου και θα ήταν πολύ πιο εύκολο για σας. Θα ήταν το εύκολο επίπεδο καταλαβαίνετε;
Αναπτήρας με πρόσωπο είναι αδύνατο!
-Εντάξει τότε!

Ο Δαρείος πέρασε οι εννέα μήνες, τότε θα πρέπει να περάσει τον Καλό Σαμαρείτη Κέντρου, ήταν ένας από τους εργάτες που βοήθησαν άλλους εξαρτημένους για να αποβάλουν αυτή τη συνήθεια και στη συνέχεια επέστρεψε στην εργασία του με ειλικρίνεια, παντρεμένος και είχε δύο γιους και τους έκανε καλά. Στη συνέχεια, στην ηλικία των 93, ήδη ένας χήρος δεδομένου ότι η σύζυγός του πέθανε, είναι επίσης αδύναμη και αρχίζει να πεθάνει. Και υπάρχει ο Δαρείος και πάλι σε ένα άλλο Οβάλ Γραφείο, αλλά αυτή τη φορά λευκό και οι τοίχοι αυτού του δωματίου παίρνει για να περάσει τη ζωή του και πάλι, από την ημέρα της γέννησής του μέχρι την ημέρα του θανάτου του σε ηλικία 93 ετών. Παίρνει συναισθηματική και λέει στον εαυτό του. "Ξέρω ότι έχω ζήσει καλά, ms θα έκαναν καλύτερα να αποθηκεύσετε τις επιλογές μου και τη δυστυχία μου και που μου άρεσε."

Και είναι εκεί ο Δαρείος γεννιέται ξανά σε μια ταπεινή οικογένεια, μεγαλώνει συνέχεια και εργάζεται ως οικοδόμος. Η κοπέλα του ευρύ και πάλι με Lucas ότι πρόκειται να ένα πορνείο. Οι φίλοι του τον τότε προσφέρουν μαριχουάνα, αλλά κάτι μέσα του, αυτό το αίσθημα ότι έχουν ήδη βιώσει αυτή την κατάσταση έρχεται και πάλι κάτι σας λέει ότι είναι κακό επιχείρηση να δοκιμάσουν το φάρμακο και λέει:
Μη πρόσωπα. Προς τα έξω. Πάω έξω εδώ.

Αρπάζει λοιπόν το moto-ταξί και να πάει στο σπίτι και να περάσουν στη συνέχεια, σιγά-σιγά κόψτε τη φιλία του Λουκά. Ποιος προσπάθησε να βοηθήσει να αποβάλουν αυτή τη συνήθεια των ναρκωτικών, αλλά αργότερα είδε να πεθαίνει με τα μάτια του, επειδή αναγκάστηκε να τον σκοτώσουν για να μείνουν ζωντανοί και να σώσει τη φίλη του, ο οποίος ήρθε να παντρευτεί, δεν συνελήφθη, επειδή θεωρούν αυτοάμυνα. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία ... Τώρα ο Δαρείος με την προσπάθεια που είχε στη ζωή του, πήγε πίσω στο σχολείο, τελείωσε το γυμνάσιο και μετά από πολύ αγώνα ειδικεύτηκε στην αρχιτεκτονική. Και τώρα στην ηλικία των 78, είναι μια όμορφη μέρα μιλάει για τον εγγονό του, 15 ετών που ζητά:
-Παππού. Είμαι τόσο φοβισμένος να πάει στην κόλαση.
-Κοιτάξτε τον γιο μου. Δεν πας στην κόλαση.
-Αλλά η μαμά μου λέει ότι θα δω αν έχω πορνό ιστοσελίδες.
Η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα.
Εκείνη λέει ότι είναι αμαρτία.
Αγαπητέ εγγονός μου. Ακούστε καλά τι σας λέω.
-Εντάξει.
-Μόνο μια αμαρτία, είναι να αναγκάσει άλλους ανθρώπους κοντά για να σας περνάει τόσο πολύ μια ανεπιθύμητη κατάσταση για αυτούς και για εσάς.
Πώς έτσι;
-Όταν κλέβουν, να κάνετε κάποιον να περάσει την ανεπιθύμητη κατάσταση να κλαπεί. Όταν βρίσκεστε σε κάποιον, θα κάνει ένα πρόσωπο να περάσουν από αυτό το ανεπιθύμητη κατάσταση του να πέσουν θύματα απάτης. Όταν σκοτώσει κάποιον, κάνετε το πρόσωπο περάσουν από την ανεπιθύμητη κατάσταση να σκοτωθεί. Κατανοητό;
Ναι, ο παππούς!
Αυτό είναι το-αγόρι. Ας παίξουμε ένα παιχνίδι βίντεο τώρα!

Τέλος

Nenhum comentário:

Postar um comentário

ATENÇÃO! LEIA ISTO: Resolvi tirar a moderação dos comentários. Agora até você troll pode vir aqui me infernizar. Mas tudo tem seu preço! Quando você vir encher d lixo meu blog, no fim do mês vou limpar este lixo daqui e quando fizer isto. Vou estar limpando você q é um lixo no mundo. Vai doer muito em ti! Quer apostar q esta praga vai pegar? Quando sua vida depois virar do avesso, não diga q não avisei... Maktub!((Aquele q quiser se manifestar contra o q penso sinta-se a vontade, mas faça isso sem trollar, pois essa praga só inclui os trolls imbecis.) Agora você deve estar se perguntando porque estou fazendo isto? Só pra treinar minha ação com quietude mesmo.

Pesquisar este blog

Milton: O Jesus d Preto

Milton: O Jesus d Preto
Isso é porque muita gente me chama d Jesus, mas sou só o Milton mesmo porque Jesus é todo mundo.

Deseja fazer um Pacto com OGGU?

O q você acredita q vem depois da morte?

Você a favor da legalização das drogas?

Qual sistema d governo você acha ideal pra o mundo?

Todo poder Executivo e Legislativo devia viver num regime comunista ou socialista?

Capa do meu livro

Capa do meu livro
Essa foto é do meu amigo Alberto q fez esse blog pra mim e me ensinou a mexer nele.