quarta-feira, 28 de setembro de 2011

Juutalaiset, muslimit ja kristityt!


Juutalaiset, muslimit ja kristityt!

Kaksi asiaa En ikinä usko elämässäni!


Ensimmäinen näistä on se, että Jumala tuomitsee tai antaa jonkun kärsiä helvettiä. Uskon nimittäin, että Jumala antoi meille älyn paljastaa loogista päättelyä ja monia muita asioita helpottaa elämäämme. Ja mitä enemmän yritän väitellä jokainen kristitty, mikä on raamatullinen tai historiallisia argumentteja että helvetti on suuri valhe. Ne aina tulevat tuhat ja yksi tekosyitä, että olen väärässä. Mutta kun argumentin loogista päättelyä ja mielestäni loogisesti, kaikki jäävät ilman vastausta!

Haluatko nähdä, miksi? Ajattele sitä, kai olit Jumalan paikalle ja hän oli kaikkivoipa! Voisiko se kaikki! Älä edes halua sen olleen Jumalan luona? Ok! Sitten Oletetaan voisi herättää ihmiset. Pahin vihollisensa. Joka tappoi vaimonsa ja lastensa kanssa kevyempään julmuutta, joka olisi tarpeeksi, jotta kukaan ihminen, ei väliä kuinka hyvä se oli, jo niin vihainen ja haluavat tappaa että rikollinen samalla tavalla hän tappoi heidän läheisiään. Ja sitten teet sen! Miksi viha hoiti sinua! Etkä estää saman tappaja jopa tehdä sen muiden kanssa. Koska se on välttää, että muut hyvät ihmiset kärsivät ja tuntevat samoin vihaa, että sinusta tuntuu ja tulla ensimmäinen huono kuin sinä, vaikka se on tilapäinen, sillä hyvä mies totuuden, eivät halua olla paha ikuisesti .


Mutta kuten sanoin, sinulla on valta herättää henkiin ihmisiä.Pidättekö hyvä ihminen vaikka olet ylösnoussut lukemattomia kertoja, että pahin vihollinen ja tappaa hänet juuri kun hän teki hänen perheensä? Vai harkita toisen henkilön samoin, mikä oli myös valtuudet elvyttämiseen vihollistaan ​​tehdä lukemattomia kertoja ja sitten tappaa hänet samalla tavalla hän tappoi hänen perheensä?


Molemmissa tapauksissa olen vain yksi johtopäätös päästä henkilö, joka suostuu tekemään tai ei tee, voi vain olla joku äärettömän paha ja vihamielistä, mikä on täysin ristiriidassa Jumalan ehdotonta rakkautta! Ja jos olet eri mieltä kanssani, voit alkaa tehdä tutkimusta hänen omatuntonsa tai psykiatrin! Sillä se on fantastinen! Ja monet uskonnolliset fanaatikot tai on ikuisesti Jumala, joka rankaisee syntisiä, jotka ei ollut noudattanut hänen tielleen tai Devil tekee sen Jumalalle. Joten en usko helvettiin tai ikuiseen kadotukseen monin uskonnollisia paikkoja, ennen kuin kiirastuli kaikille syntisille tai pahoja miehiä, suhteellisesti aiheutunut vahinkoa he ovat tehneet ja sitten tuntea suurin häpeä itseään Jumalan edessä parannukseen ja hyväksymään hänet Lunastajamme ja puhdistamot uuteen alkuun!


Puhuminen alkuja. Kuin elokuussa Cury: "Emme voi mennä ajassa taaksepäin, voimme vain tehdä uusi alku" Minulle tämä uusi alku, voi keksiä vaikka elämä toisensa jälkeen, vaikka se on uusi alku, jossa samassa elämäntilanteessa, että olet elää tänään! Siksi en usko, että elämää on kuoleman jälkeen. Koska olen kokenut tämän ja tietää menen läpi sen ikuisesti! USA on vaikea todistaa epäilijöille, että se on olemassa. Ainoa tapa he ovat menossa läpi saman kokemuksen kävin läpi ja muistan ja muistan, että siellä on aina alussa sama elintärkeä elämästä, jossa he elävät. Ainakin ne on otettava huomioon mahdollisuus, että Eternal uuden alun ja tullut skeptinen optimisteja! Miksi meidän välillämme skeptinen ja järkevä ... Se on oikeudenmukaisin tapa kaikille, jotka haluavat muuttaa elämäänsä paremmaksi, vaikka usein huonompi tee sitä!Joten sanon. Hienoa olla ikuinen, unohdetaan, että on ikuinen ja muistaa taas, että on! Aina ohimennen puhtaalta pöydältä iankaikkisen elämän! Alaikun Salaam!

Nenhum comentário:

Postar um comentário

ATENÇÃO! LEIA ISTO: Resolvi tirar a moderação dos comentários. Agora até você troll pode vir aqui me infernizar. Mas tudo tem seu preço! Quando você vir encher d lixo meu blog, no fim do mês vou limpar este lixo daqui e quando fizer isto. Vou estar limpando você q é um lixo no mundo. Vai doer muito em ti! Quer apostar q esta praga vai pegar? Quando sua vida depois virar do avesso, não diga q não avisei... Maktub!((Aquele q quiser se manifestar contra o q penso sinta-se a vontade, mas faça isso sem trollar, pois essa praga só inclui os trolls imbecis.) Agora você deve estar se perguntando porque estou fazendo isto? Só pra treinar minha ação com quietude mesmo.

Pesquisar este blog

Milton: O Jesus d Preto

Milton: O Jesus d Preto
Isso é porque muita gente me chama d Jesus, mas sou só o Milton mesmo porque Jesus é todo mundo.

Deseja fazer um Pacto com OGGU?

O q você acredita q vem depois da morte?

Você a favor da legalização das drogas?

Qual sistema d governo você acha ideal pra o mundo?

Todo poder Executivo e Legislativo devia viver num regime comunista ou socialista?

Capa do meu livro

Capa do meu livro
Essa foto é do meu amigo Alberto q fez esse blog pra mim e me ensinou a mexer nele.