sexta-feira, 9 de setembro de 2011

Christian suomalaiset ymmärtävät Jeesus halusi sanoa q




Christian suomalaiset ymmärtävät Jeesus halusi sanoa q

Lait Mirot: psychographed Milton Mirot
Tekijä: Milton Mirot
"En ole täydellinen, eikä tätä työtä, mutta jonain päivänä minä ja kaikki minun työ on." Milton Mirot
Todellinen synti tai rikos yhteiskunnassa
No. Normaalisti minun kirjoja, aina ja vannon täytyy kirjoittaa portugali väärässä ja usein lyhennettä kieli Internet, joka on laajalti käytössä MSN, Orkut, Facebook ja monet muut sosiaaliset verkostot. Ongelma, että monet ihmiset eivät halua lukea kirjoja portugalin kielellä Internet tai väärin, ellei tämä kieli on Internet! Mutta mitä muuta XATA ... Olen myös yrittänyt kirjoittaa tämän kirjan kieli, joka on vapaa kaikille käyttäjille. Koska yleensä, monia kirosanoja jopa kirjoissani ... "Kirja OGGU" esimerkiksi, että kaikesta huolimatta sanon oikeastaan ​​ole mitään järkeä, monet ihmiset eivät edes halua koskettaa sitä, koska he eivät voi lukea sitä. Koska usko minua. Olen usein kirous sama pelaaja! Ja tarkoitus loukata sama! Siksi tämä kirja. Puhun sama asia kuin "The Book OGGU" siten, että lukijat vaativat (jopa tuoretta ... OPS! Nyt ...) oppii lukemaan ja ymmärtämään minua hyvin. Aloita lukeminen, tiedän, että tämä kirja ei ole kirja omatoimisuus kirja on CONNECT FOD # - # # ja olla onnellinen! (Jos haluat selvittää, mitä sanoin sanan kolme kirjainta että minä leikata, minä annan sinulle vihjeen, brasilialainen elokuva sensuroi koska, hitto laittaa merkkiä puhua.)
Tämä kirja on välttämätön kaikille viranomaisille, toimeenpano-ja oikeudellisen lukea niin, että ne palvelevat samaa käsin kuin lakeja että he ajattelevat ja suunnittelemaan ja toteuttamaan, ovat jo melko myöhäistä maailmassa! Ja minä rehellisesti haluaisin lähettää ne kaikki tapahtuu jo tuossa! Niiden pitäisi laittaa kasvot että samassa paikassa! Puhun että paikka, että et tarvitse sama numero 2! Koska en vanno tässä kirjassa ... Se antoi sinulle rakas lukija ja lukija tietää, mitä tarkoitan. Itse asiassa tämä kirja koskee koko yhteiskuntaa, jossa elämme sitä.
Koska Sufi tietäjä sanoi: "Sinun ei tarvitse lukea pyhää kirjaa tietää mitä elämä on. Tarvitset vain tarkkailla sitä. "Meille ... Olemme pyhiä kirjoja, jotka inspiroivat lakimme, jossa kerrot mikä on oikein tai väärin, tehdä tämän ja tehdä sen. Tiedän, että kaikki nämä pyhät kirjat saamme monia hyviä ja hyödyllisiä elämässämme. Mutta nämä samoja kirjoja myös täynnä dogmit ja meidät noudattamaan sääntöjä, jotka ovat tarpeettomia yhteiskunnalle, ja suurimman osan aikaa minulle, jopa ennen joitakin tarpeettomia, sillä Allah henkisyydestä.
Tykkäät - ihmisen, täytyy vain tietää kaksi asiaa, jotka todella on rikos tai synti yhteiskunnassa. Tämä ainakin yhteiskunnalle! Ennen kuin Jumala tai itsellesi. Jokainen ihminen päättää, synti tai rikos. Kutsun näitä kahta asiaa on todella synti tai rikos, joka orjuuttaa tai pakottaa seuraavaksi, sillä tavallisesti ihmiset jotka tekevät tämän, se on usein omaksi hyödykseen ja yleensä seuraavan sirun niille, jotka syyllistyvät jompikumpi näistä synnit. Tallenna muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta niistä sitoa näitä kahta synti tai rikos, joka ei ole haittaa niiden uhreille tai vastaajia, kaikkialla tekstissä näyttää nämä poikkeukset on ilmeinen.
Ensimmäinen Olkaamme ymmärtää, mitä on orjuuttaa. Orjuuttaa pakottaa ketään tekemään jotain tai mennä jotain, joka menee vasten tahtoaan. Kun varastaa jonkun ryöstö, pakotan itseni läpi epämukavuutta ottaa sopimaton esine ilman lupaasi. Kun varastaa joku, pakotan henkilö on hänen esine menetti tahtoaan ja ilman lupaa. Kun pakottaa henkilö toimi minun saamatta jotain vastineeksi, olen myös tee jotakin omasta vapaasta tahdostaan. Tässä aikavälillä on paljon asioita, jotka ovat oikeasti rikos tai synti yhteiskunnassa, jos luulet, että yksin tietävät, että se on rikos, ei vain miestä vastaan ​​vaan jokaisen earthling ja koko luonto samoin.
Sitten etsiä meille järkeviä miehiä, myös orjuuttivat animals ja mukaan on ruokamme ja voi olla varma, että lehmät ja siat ja kanat, ei ole pienintäkään halua olla meidän tärkein päivän annos. Ainakin meidän pitäisi tehdä niitä, koska emme syö niitä, on antaa sinulle hyvin onnellinen elämä ja tappaa heidät asuttuaan erittäin ylellinen, jossa on paljon seksiä ja monet eteóginas hallusinogeeneja ennen kuin ne kääntyvät meidän levyt! Ja heidän kuolemansa pitäisi olla kipua tai vähän kipua vaikka Comelico! Voit olla varma, että ei haittaa minua elämään ja sitten kuolla näin ja useimmat meistä eivät! En voi sanoa, että maapallo on tahtoa tai tietoisuutta, että me ihmiset olemme pirstaleiksi, mutta me ja toimia luontoa vastaan ​​pakottaa meidät käymään läpi asioita, emme pidä, jotka ovat vastoin tahtoamme. Ilma on saastunut ja vesi myös kasvit saavat tarpeeksi ruokaa meille, nälkä leviää ja epäilen että täysijärkinen ihminen haluaa olla ilman hyvää ilmaa hengittää, ei hyvää vettä juotavaksi ja kylpeä ilman hyvää ruokaa istutetaan Äiti Maan syödä.
Tai muu synti, on pakottaa. Mikä on pakottaminen? Se tekee sinut toimia minulle tai minulle tai minulle ja minulle ilman että tiedät teet sen. Ja ilman että tiedät varsinkin jos teet, saat siru, saa ruuvata, jos vahingoittaminen, tuhoaminen, SE # # FUD myöhemmin. Haluatko esimerkki. Tulen sinua ja sanoa, "Ottakaa tämä Rock crack savua, tunnet hyvin nopeasti!" Mutta minä kerron teille, että te tuhoaa aivojen ja ruumiin ja pilata elämäsi tulossa hylkiö yhteiskunnassa. Tai tule sinua ja sanoa: "Anna kaikki rahasi minun kirkkoon ja Jumala antaa sinulle erityinen paikka taivaassa!" Mutta minä kerron teille, että jos et, sinun rahasi syödä ja juoda selviytyä tässä maailmassa kapitalisti edellyttää, että sinulla on rahaa selviytyäkseen minínimo sitä. Tai kun tulen teille ja sanoa: "Lahjoita rahaa minun hyväntekeväisyyteen ja vakuutan teille, että hän palaa jälkeen kaksinkertainen!" Mutta ei kerro että rahasi todella menee omaan taskuun ja en Hän kaksinkertaistunut takaisin sinulle. Eli kaikki nämä kolme esimerkkiä annoin edellä heiltä, ​​siellä on joitakin esimerkkejä, jotka tulevat heidän päivittäisessä että olet pakotetaan. Media pakotetaan sinua! Katsokaa, että sijoittaa mainoksia tuotteille ostamme suuryritykset! "Xuan Trotana Osta farkut ja sinut paras!" Koska farkut Xuan trotana on niin kova ja hyvä laatu tai joskus jopa pahempaa kuin tuntematon merkki farkut teki Afganistanissa nimetty Sharif Baum Hur! Mutta silti ihmiset ostavat farkut peferem Trotana Xuan, koska se on tuotemerkki farkut on merkki laulaja Xuan Trotana suosittuja super hyper! Vaikka nämä farkut tarvitsee vain omakustannushintaan 10 real tehtävä, mutta miten brändi Trotana Xuan, joka on kuuluisa laulaja hyper! Se myydään sinulle vain 100,000 dollari! Tältä osin ... Farkut brändi Sharif Baum Hur, joka on omakustannushinta voidaan tehdä vain yksi todellinen ja vielä on vastustuskykyinen (koska se tehdään kuidun canhabo) ja yhtä kaunis kuin Xuan Trotana farkut, joita myydään sinulle vain $ 10, saa jäämään tallentaa, koska se on tuntematon tuotemerkki farkut.
Olet pakotti nämä suuret yritykset, kun ne myyvät sinulle tietokoneen, he haluavat päästää hänet on jo ohjelmoitu vanhentuneet kolmessa päivässä, voit löytää tietokoneen ja haluat ostaa junk neljäntenä päivänä uusin HORN TEL Anta 0.2 joka on 1000 kertaa enemmän kehittyneitä ja tehokkaita kuin edellinen versio, 0.1 Anta TEL maissi ja he olivat jo tehneet ensimmäiset 0,2 Anta TEL CORN! Mutta silti he myyvät sinulle ensimmäisessä numerossa ensimmäiset 0,1 TEL CORN Anta tarkoituksella, vain saada sinut koukkuun brändi ja haluamme TEL CORN Anta sitten HORN TEL Anta 0.2 joka on paras! Ja jos sinulla ei ole hänelle ja hänen ystävänsä ovat. Olen pahoillani puolestasi ... Et voi kävellä heidän kanssaan. Koska olet vanhentunut ja pois uuden muodin kasvot!
Sama on myös, kun ehdokas lupaa, että jos äänestävät hänet presidentiksi hän tehdä sateen maitoa ja hampurilaisia ​​armon taivaasta voit juoda ja syödä lapsesi! Mutta sitten on hänet valittu ja ei anna sitä! Ja kuka loppujen lopuksi # # ei? Se on tämä sama vastaus. Sinä! (Aplausos!) lyhyt. Onko lubridiar pakottaa, manipuloida, valehdella tai pettää ihmiset vain heidän omaksi edukseen ja helvettiin kuka lubridiou, manipuloida, valehdellut tai huijannut sitten!
Nämä ovat kaksi ja rikos tai synti, vaan ... Ne ovat rikoksia, jotka kuuluvat näiden kahden rikoksen tai syntiä. Kyseisen maan viranomaisten ja maailman pitäisi vakavasti rangaista! Erotuksetta väri, uskonnosta, yhteiskuntaluokka, ideologia, olitpa rikas tai köyhä, musta tai valkoinen, kristitty tai voodoo, natsien tai liberaali. Ja ne on melko rangaista! Ja tämä on melko yksinkertainen tapa. Rangaistus on suhteutettava synti tai rikos. (Save Mohamed sytytettiin idean! Mikä on Allah!) On selvää, että ensimmäisen oikeusasteen voit rangaista tällaista synnin, jolloin vastaaja mahdollisuus tasoittaisi virhe tai korjata virhe. Niille jotka eivät tiedä, mitä on korvata tai korjata. Tai voit korvata ja korjata rikoksen, tai muuten et kärsiä saman asian teit uhri kärsiä hänen rikoksen tai syntiä tehnyt sitä vastaan! Tämä Inda siellä, miten korvata tai korjata virheensä ... Minä annan teille hyvä esimerkki, vanha sanonta silmä silmästä ja hammas hampaasta. Tässä tapauksessa alkuperäinen CD Rammstein täysin naarmuttaa tutusta alkuperäinen CD of Iron Maindem täysin naarmuuntunut. Jotta hyvä tuomari on tuomari nämä kaksi parhaita ystäviä on kaksi vaihtoehtoa. Sinä naarmuuntunut se täysin alkuperäinen CD Rammsteinin paras ystävä, täytyy ostaa toinen alkuperäinen CD Rammsteinin ja antaa hänelle nyt, sinulla on mahdollisuus tehdä se ja olla niin lyhyt kuin mahdollista! Mutta jos et, sinun tarvitse Castigaleu ottaen alkuperäinen CD-yhtyeen Iron Maindem ja raapia se kaikki hänelle tulla käyttökelvoton. Nyt kun on jotain oikein! Mutta silti. Lisäksi ystävä, joka naarmuuntunut ja täysin purettu alkuperäinen CD Rammsteinin paras ystävä. Lisäksi esitellä hänelle uuden CD alkuperäisen Rammstein samanlaisia, jos haluat myös antaa sinulle enemmän Megaherz alkuperäinen CD ystävälleen joka oli hänen uhrinsa. Se on enemmän kuin oikeudenmukainen ja silti suositeltavaa ja suositeltavaa tehdä! Koska tuo asenne tekee huono asenne hyvä asenne ja jopa suurempi kuin osuus, joka tehtiin ystävällesi! Mutta olisi takana mitä olen alusta kaikki alkuperäiset CD-yhtyeen Iron Maindem myös saada alkuperäinen vinyyli on TDCA ja raaputtamalla sitä koko myös tehdä täysin hyödytön, jos et ole perannut paras ystäväsi, tai koska ei halunnut tai koska et voi!
Tämä ei olisi oikeutta yhdestä yksinkertaisesta syystä. Sillä jos kärki mittakaavassa ystäväsi, että olet naarmuuntuu alkuperäinen CD Rammsteinin, hänen puolellaan, tulee vain alkuperäinen CD Rammsteinin ja scratched Toisaalta on alkuperäisen CD of Iron Maindem naarmuuntunut ja käyttökelvoton ja myös sen ainutlaatuinen ja harvinainen vinyyli TDCA naarmuuntunut ja käyttökelvottomia, jotka painavat yli toiselle puolelle! Sitten kun tuomari tähän tilanteeseen ei ole reilua! Being kostonhimoinen ja hyödyttää vain fani Rammsteinin! Ja siksi, etkö tuomitse, kun päätellen on selvä niille mukana kahdessa tapauksessa, niin vastaajan uhrille! Koska nämä kaksi niin se on hyvin tietoinen miksi lopullinen ajaa!
Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten oikeuden on tässä tapauksessa ja monet muut, ei ole vielä tehnyt ja usein vastaaja aikoo korvata. Mutta on tapauksia, että vastaaja ei ole pahoillaan ja ei halua korvata. Äärimmäisessä tapauksessa on sarjamurhaaja! Joka vie elämään hänen poikansa ihmiset haluavat tavoittelematta häntä kärsiä ja kärsit! Ja se on psykopaatti ja koskaan pahoillani oleskelevat paikka lapsesi rakastaa sinua ja täyttää paikka poikaansa sydämen, jos se on teille mahdollista! Välineisiin, kuten tämä, vaikka vain sakko ei ole kuolema! Anteeksi sanoa tämän teille kristityille. Mutta rakkaus huono ei toimi kaikissa tapauksissa ne olisivat hyviä. Olen realistisia, pudota tämä puoli hänen naiivi, kultaseni. Jos et halua tätä psyko mies kuolee, pienin olet tuomitsemiseksi, että on koskaan, koskaan pystyä tappamaan, vaikka olisit halunnut tappaa tai vahingoittaa jotakuta, vaikka hän asuu muun elämän samoin! Aivopesu tai lobotomia on hyvä idea tai miksi ei siru hänen aivoissaan estää häntä tekemään tämä pysyvästi? Vaihtoehtoisesti koko eristäminen yhteiskunnasta ja jokainen ihminen hän voi tappaa elämän! (Lonely edes mitä tarkoitan.) Joten mitä sanon. "Katkaisemalla käsissä varas ei ole oikeudenmukainen, koska ei vain estää sinua varastamasta, mutta myös käyttämään käsiään työhön ja saada lusikalla ja syömään itse. Todellinen oikeustoimia, on estää varkaan tekemästä vain teko varastaa! "Sitten se tulee. Mikä on paras tapa estää henkilöä tekemästä samaa virhettä, jokainen tapaus on erilainen ja vaihtelee yksilöittäin. Joskus varas varastaa joten varoittaa häntä, että tämä on väärin ja kompensoi sitä, joko omasta halustaan ​​tai cmpensando pakotetaan. (Tässä tapauksessa on voimassa orjuuttaa.) Joskus tämä varas, sinun täytyy ottaa hyvän pelaajan, ei varastaa, joskus hän tarvitsee rikki sormet lopettaa varastaminen. Broken sormet, tulee impedilo varastamalla pitkään, mutta ei pysyvästi, koska se olisi tapauksessa katkaissut kätensä. Eräänä päivänä luut sormissa Regeneration ja palata normaalisti tai lähes normaalisti kohdeltu hyvin ... Joskus hän tarvitsee juuttua eristyssellissä muutaman päivän elää reunalla nälkä, jano, lämpö ja kylmä aina huomaa sitä, joten hän ei tee samoin, ensin käynyt läpi kaikki rangaistus aiemmin mainitsemani . Tai ääritapauksissa, se on eristettävä yhteiskunnan paikka, joka voi koskaan ryöstää ketään, tai elää yhteiskunnassa, aina seurataan tai kirjallisen varoituksen otsallaan, että on varas. Tai käyttämällä siru hänen aivoissaan, mikä estää sinua koskaan halua varastaa, kun varastaa!
Tietenkin jokainen rangaistus, vakavuusasteen se lisää aina rikoksentekijän Comte samasta rikoksesta. Kun kyseessä on rosvo, ensimmäinen nível.1 on varoitus yhdessä korvausta, jos hän d toistaa uudelleen. Nível.2, d on varoitusta uudelleen ja rikkoutuneiden sormet ja sitten korvausta. Jos he uusi rikkomista uudelleen. Nível.3 ja rikkoa hänen sormensa, pani hänet yksinäiseen että se on reunalla nälkä, jano, kuumuus ja kylmyys, melkein kuolla lopussa, mutta aina kuulla joka päivä, että hänen ei tulisi esittää näiden kahden eri rikos tai sin, jotka mainitsin aiemmin. Ja jos hän toistaa uudestaan ​​samasta rikoksesta. Nível.4 Rangaistuksen on laittaa biosiruun hänen aivoissaan varten, että voimme aina tietää mitä hän ajattelee ja näkee ja pysyvästi valvoa hänen impulssi varastaa, joten hän ei koskaan varastaa!
Tämä on vaihtoehto pienille rikoksista. Mutta vakavia rikoksia? Kuten murha? Miten rangaista sarjamurhaaja? Kuka tappaa säälimättä, koskaan katuu joka tappoi ja koskaan pyrittävä korjaamaan tätä rikosta? Nível.1 olisi jos yksinäinen siirtyä jano, nälkä, lämpö ja kylmä äärimmilleen, on rajoilla fyysistä uupumusta ja pisicológico, lähes kuoleman partaalla ja ei kuole! Ja muunlaisten kidutuksen pikemminkin psyykkisistä kuin fyysisistä. (Lue artikkelini Miten kääntää psykopaatti in Saint) ja on ilmeistä, että tänä aikana hän on yksinäinen, tulet aina kuulla, että ei pidä tehdä näiden kahden Mainitsen rikollisuutta, tai pakottaa heitä orjuuttaa heitä antamalla useita esimerkkejä! "Mutta hetkinen? Tämä ei ole aivopesua? "Tämä on mitä sanotte ihmisoikeuksia. Katso rakas edustajat ihmisoikeuksia. Mielestäni se on hyvin vaikeaa henkilön jälkeen käydään läpi niin äärimmäinen tilanne varmuuskopioida että samantyyppistä rikollisuutta. Aivopesty tällaiseen tapauksessa ehdottaa kirja ja elokuva Kellopeliappelsiini. Mutta mitä sitten seuraavaksi? Ja jos ei toimi? Tappaja edes Asuttuaan niin menee takaisin tappaa uudelleen? No .. Tai hän on kuollut pian nyt tai on aivoissa biosiruun jotka säilyvät elämän pysty tappamaan. Ongelmana että tämä ajatus biosiruun, se on erittäin vaarallista käsissä väärät ihmiset, voimakas viranomainen, helpointa olisi, että viranomainen, olisi väärin tätä valtaa tehdä tällaista ihmiset tehdä mitä haluaa ilman tietoa muusta yhteiskunnasta! Joten, äärimmäisissä tilanteissa, parhaat vaihtoehdot ovat aivopesty, yksinäinen elämä tai kuolema! Voit olla varma, että lause paljon kuin tämä yksinäinen helvetti suuri huijareita (Esimerkkejä merkittävistä huijareita: Tuomari Lalau, Sarney, EDI Macedo poikavauva ja muut saastalle pahin poliitikot, suuret liikemiehet ja uskonnolliset johtajat, jotka mätänevät yhteiskunnassa.) Ainoa asia mielestäni on enemmän kuin kohtuullista ottaa tämä rangaistus heille on kuolemanrangaistus, ja jäljelle jäävä osa on yhtä suuri saman Äärimmäisen rangaistusta sovelletaan sarjamurhaaja!
Tässäkin tapaamme edustajien kanssa ihmisoikeuksia, joka kertoo minulle että olen väärässä näissä minun äärimmäisiä toimenpiteitä. Ja pahempaa! Minut on jopa pahempi kuin minun vankeja! Okei. Joten paras vaihtoehto on aina käsitellä tällaisia ​​"ihmisen" olento ole ihminen, sillä ihmisen ihmisiä, jotka mielestäni ovat ne, jotka ovat vähiten myötätuntoa toisia ja voi olla varma, että psykopaatteja ja sosiopaateiksi älä! Ja siksi ansaitsevat tulla kohdelluksi kuin hylkiöinä yhteiskunnassa ja rangaistaan ​​erittäin tarkasti lakia ilman mitään myötätuntoa! Saat myötätuntoni, varattu vain miehille, jotka ovat todella hyviä ja vähiten myötätunto heidän sielussaan. Mutta tämä ei koske kaikkia! Tosiasia on, että rakas kristitty! Jotkut ihmiset vain oppivat tuskaa! Ja on ihmisiä, jotka eivät oppia tuskaa! Joten niille, jotka eivät oppia kipua! Vain täystuhon niistä ratkaisevan kaikki ongelmat tässä maailmassa! Vai haluatko vielä mieluummin jättää tällainen henkilö viallinen tai viallisen osan, joka ajaa tätä moottoria kutsumme yhteiskunnan pilata loput siitä? Aika järkevä näissä tilanteissa rakas. Riisua tekopyhyyden ehdottoman rakkauden ja anna hieman logiikkaa ja järkeistämisen mielen koskettaa niitä juuri nyt!
No rakas. Nämä kaksi rikollisuuden, orjuuttaa tai pakottaa, joka olisi rangaistava meidän viranomaiset. Puhuminen pakottaminen, kun pakottaminen henkilö ei ole väärin? Haluatko hyvää esimerkkiä? Kun minä sanon teille, että jos käytät taikaa alusvaatteet, punainen, super-pyhä mam ja kiivetä kehään, voitat taistelun ja saada tuhansia dollareita palkinnon voittanut taistelun! Vaikka et tiedä että punainen alusvaatteet ei ole pyhää eikä anna sinulle supervoimia, MA ainakin se teki voitat taistelun ja palkinto oikealle? Ja on selvää, että säädyllisyyttä ja omantunnon olisin koskaan t veloita 10% rahaa minua luokseen! Mutta en välitä jos annat minulle sen. Ja voit olla varma! Et ehkä halua antaa minulle, että 10% palkinnon! Mutta useimmat ihmiset Autan menestyä elämässä haluaa antaa minulle enemmän kuin mielelläni auttanut heitä! Minua kiittämätön, ylimielinen, väärä nöyryys, tyhmä ja ylimielinen kieltää! Ainakin tällaista pakottamista, on mitä ihailen noin tietyt pastorit, jotka käyttö ja väärinkäyttö NLP tai plasebo vaikutus saada ihmiset voittaa elämässä! Ne ovat arvoinen kutsuttu hyvä paimenia!
Mutta kuten olin sanomassa tai kasvojen lukija, rakas lukija. Rikos tai synti orjuuttaa tai pakottaa, käytetään yksinomaan tehdä pahaa, pelastaa muutamia poikkeuksia kuten jo aiemmin mainittiin, ne pitäisi rangaista ankarasti meidän viranomaiset. Äläkä sano, että vain Jumala on tuomari! Sillä jos näin olisi, meidän ei pidä antaa tuomareille joita meidän yhteiskunnassamme ja mikä huonoa tänään, se olisi tuhat kertaa pahempi! Muista, että Jumala on heidän omantunnon ja tietää, että jos annat Jumalan kailottaa sitä, tiedätte, miten arvioida ja toteuttaa! Ja jos todella haluat olla lisänneet tietoisuutta, saa tietää kaiken! Ja varsinkin pitäisi tietää tosiasiat ympäröivä tilanne vastaajan ja uhrin on järkeä täydellinen tai lähes täydellinen! Nyt voin lainata täällä liikaa ihmisten asenteita, joita ei ylitetä näitä kahdenlaisia ​​synnit, jotka ovat syntejä Jumalaa jossain ja omaa ruumistansa vastaan ​​yhden tai edes omaa ruumistansa vastaan ​​ja Jumala muille.
Henkilö voi saada korkea erilaisia ​​huumeita ja useimmissa tapauksissa ei orjuuttaa ketään tai pakottaa ketään tekemään niin pahasti. Henkilö voi myös tulla prostituoitu usein ilman, että kukaan pakottaa tai orjuuttaa joku paha tehdä sitä. Tiedän tyyppejä, jotka käyttävät laittomia ja laillisia päihteitä, eikä oikeastaan ​​varastaa pitämään riippuvuutensa tai ylläpitää riippuvuutensa tappaa tai hyökätä kun he käyttävät lääkkeitään. Lyhyesti sanottuna, tiedän väärinkäyttäjät, joilla vain orjuuttaa itseään ja joissa niiden pienin lähellä sitä. Tiedän myös, että laittomien huumeiden kauppiaat eivät orjuuttavat ihmisiä eikä pakottaa ihmisiä käyttämään huumeita. Kaikki tietävät, että savukkeet ja alkoholi ovat huonoja. Meidän "jälleenmyyjät" laillisti meille selväksi pakkauksessa näitä lääkkeitä, jotka tekevät meistä huonoja näitä lääkkeitä. Yksi ihminen voi tehdä monia asioita ilman orjuuttava tai pakottaa ihmisiä haitallisiin tarkoituksiin, mutta silti me miehet vaikuttavat uskonnon ja sen väärän moraalin että meidän mielestämme on syntiä ja miksi meidän pitäisi rangaista näitä ihmisiä, joilla psyykkinen tai fyysinen rangaistus! On nämä muunlaisia ​​synneistä. Se ei ole rangaista meitä! Nämä muitakin syntejä, vain Jumala tulisi rangaista heitä tai jopa rangaista sitoutuvat, kuten narkomaanin, hän tulee tuhoamaan itsensä itsestään. Entä prostituoituja? Tiedän myös että on monia prostituoituja eikä pakottaa tai orjuuttaa joku tulla riippuvaiseksi niistä. Ja voit olla varma, että nämä prostituoidut, sikäli kuin tiedän, useimmat eivät ole pienintäkään aikomusta tuhota hänen perheensä ja ei ansaitse kuolla niin minun konservatiivinen kristitty kaveri! Mutta ole varma että potku perseeseen tai sinun miehesi avioero te ansaitsette on vannonut olla uskollinen vain sinulle eikä täytä. Mutta hänen miehensä ei todellakaan ansaitse kuolla sen! Ainakin kuolema ei ole lihalliset, vaan tänään, tiettyihin yhteisöihin, mies joka tekee tällaista asennetta yhteiskunnassa on säätänyt haudassaan! Hän kuoli sosiaalisesti tulevaisuudessa ostaa muita naisia ​​hakijoita neuvottiin suuren konnantyö! Ja uskokaa pois, että usein sosiaalinen kuolema, on pahempaa kuin kuolema lihallinen! Että kuolema, kun koko yhteiskunta on kuin hylkiö tuskin nostaa häntä! Usein sosiaalinen kuolema voi johtaa ihmisen itsemurhaan lihaa ellei vahvempi!
Ja voit olla varma, että tämän tyyppinen synnin tai rikollisuuden todellakaan ole meidän asiamme ja suorita. Syntisen itse on tuomari ja toteuttaa! Tai Jumala itse uskottu tähän. Ja nämä ovat muutamia niistä monia esimerkkejä synneistä, että emme sovi kokeillut ja teloitettiin yhteiskunnassa. Mutta muista synneistä pakottaminen orjuuttaa ja pahaa, mutta nämä ovat tärkeimmät ja on heidän kanssaan, että me välitämme! Muuten on lepo! Ne ovat vain pelkkiä yksityiskohtia, jotka eivät ole omia, paitsi tekijä tai Jumala! Että jos uskot Jumalaan ...
No kansalainen. Uskon neljä perussääntöä käytännesäännöt, että suosittelen kaikkia ihmisiä seuraamaan ja panemaan täytäntöön kaikki elämäsi osa.
Kultaisen säännön 1: Älä itsestään orjuudessa. Koska tämä tuhoaa sinut! On olemassa useita tapoja orjuuttaa itsensä langeta huumeita, seksiä, tai työ-tai takertuvat käsitteisiin, standardeihin ja arkaainen tabuja asettamat omahyväisyys on joitakin niistä, koska vaikka vangita ja orjuuttaa itseään, jos tuhoutuu. Vapauta itsesi itsesi!
Kultainen sääntö 2: Älä anna kenenkään orjuuttaa! Että minulla ei ole antaa useita esimerkkejä ... Monille jo edellä, mutta muistuttaa teitä jälleen, älä anna kenenkään tehdä sinulle valvoa jotain vasten tahtoaan! Kun painostanut, olet myös orjuuttaa, mutta vain ilman että tiedät ... Ilmainen on aina seuraava!
Kultainen sääntö 3: Älä orjuuttaa ketään! Muistutamme teille taas, että on olemassa useita tapoja orjuuttaa. Joten älä pakota ketään sulkea tai tehdä jotain vastoin tahtoaan. Vapaa heitä itseltään!
Kultainen sääntö 4: Älä anna ensi orjuuttaa itseäsi, älä anna naapurin olla orjuuttaa toinen naapuri, älä anna seuraava orjuuttaa toinen naapuri. Jos voit lopettaa sen! Joten estää! Ja muistakaa, että pakottaa, on orjuuttaa toisia ilman niitä tietämättä! Eikä Olkoon se takaisin! Tämä sääntö on vain yksi poikkeus, et voi pakottaa ketään päästä eroon itse. Tallenna Joissakin tapauksissa, kuten sarjamurhaaja, joka haluaa vapautua halu tappaa, vaikka se on lopetettava, koska he eivät voi päästä eroon tästä sairaalloisesta halusta yksin! Ja tällaisissa tapauksissa sinun on myös pakottaa se vapauttaa murhaaja itse, vaikka hän ei halua, sillä myös muut ilmaiseksi! Seuraava julkaisu itsensä kaikkiin suuntiin! Tähän tiivistyy tämän säännön!
Säännöt 2 ja 3 ovat oikeus ja velvollisuus jokaisen kansalaisen seuraamaan ensimmäistä sääntöä, kansalainen yhteiskunnassa, tai Jumala, jos haluat seurata. Mutta sääntö 4 on velvollisuus ja velvollisuus meidän viranomaisia ​​seuraamaan, mikä olisi keskityttävä ensisijaisesti jättää harmoniassa sääntöjen 2 ja 3 meille kaikille kehittyä!
Mutta jos me sitten tehdä yhden askeleen ylöspäin. Se vain tiivistää kolme artikkelia.
Artigo.1: Ketään ei pitäisi orjuuttaa tai pakottaa muita kansalaisia, joilla on omat haitallisiin tarkoituksiin ja hyötyä, millä tahansa menetelmällä.
Artigo.2: Jokaisella on oikeus estää tai suojata jonkin toisen kansalainen tai olla orjuutettu tai pakottaa tai vie se naapuri, joka on hänen kaltaisensa.
Artigo.3: Se on velvollisuus ja velvollisuus kaikkien viranomainen, eikä orjuuttaa tai pakottaa kansalaisiaan eikä anna sen tehdä sitä itseään vastaan, koska se on niiden velvollisuus varmistaa, seurata ja pyrkiä säilyttämään asemansa auktoriteetin ( kukin osuutensa tai asento), että kansalaisilla on oikeus ja velvollisuus noudattaa 1 artiklaa ja 2. (Mahdolliset vastaavuudet lakien Asiminov ei ole sattumaa)
Tässä on minun perustuslaki! Nyt kun tiedät sen hyvin, ajatella hyvin noin kuhunkin neljään kultaisia ​​sääntöjä vapautumisen joka seuraa ja neuvoo näistä kolmesta kohteita ovat kolme pilaria q saada oikeudenmukaista yhteiskuntaa. Ja kun olet rangaistaan, laki ei vaadi tietämättömyyttä kun mestariksi! Kun hän hallitsee tätä maata ja maailmaa yhden päivän aikana! Ja ennen kaikkea viranomaisen. Muista, parempi katsoa kuin katua. Mies, joka haluaa olla hyvä isä kansakunnan, pitäisi tuoda hyvä ja harmoninen ympäristö lapsilleen. On kuin hyvä isä ja äiti kotona lastensa kanssa. Älä anna heidän koskaan unohda vapaa, terveys, koulutus ja tieto, ruokaa, vettä ja erityisesti rakkautta perheellesi! Vaikka lapsesi ei tarvitse tehdä työtä saada se.
Jumalan vanhurskaus toimittaa: Action ja hiljaisuudesta
On monia ihmisiä, jotka kärsivät kun jotain saa loukkaantunut tai vihainen tai d vihata jotakuta, että henkilö päättää antautua Jumalaa hänen tee oikeutta hänelle. Olen selittänyt, miten joku antautuu Jumalalle blogiini. Mutta minä d puhua asiasta uudelleen. Kirjassa on Tao, puhuu toimia hiljaisuutta, mikä on juuri "antautuminen Jumalalle" kansanomaisesti sanoi.

En ole varma, että jokainen ei sitä huomaa, mutta kun henkilö pyörryt viha, satuttaa, erittäin suuri pettymys. Ja pysyt tai lyhyessä ajassa tämä negatiivinen tunne sitä tai keskimäärin kerran tai joskus kestävät vuosikymmeniä! Aika saada tällainen negatiivinen tunne, tunne, että se tuottaa negatiivisia ajatuksia, ja päinvastoin. Se on jotain, joka vaihtelee henkilöstä toiseen ja riippuu tilanteesta, että jokainen kulkee. Huomasin seuraavat, kaikki ihmiset, jotka voivat torjua näitä kielteisiä tuntemuksia, ei väliä kuinka kauan se kestää saavuttamiseksi tavalla tai toisella, jotka ovat vahingoittaneet ihmisiä, jotka pystyivät neutraloimaan niitä tunteita, aina fod # #! Tai olivat perseestä # # # q uhrinsa tai niin paljon kuin he fu #####! Juuri tämä, koska sen uhreja, he voivat neutraloida negatiivinen tunne, et voi nähdä hänen hyökkääjä, mutta tunne mitään, ei vihaa eikä kiintymystä väärinkäyttäjä. Ja kun he ajattelevat väärinkäyttäjä on lyhyt aika, kun he näkevät.

D paras tapa tasapainottaa kielteisiä tunteita, se täyttää heidät hyviä tunteita heitä täynnä. Tämä voi saavuttaa monin eri tavoin, rukoillen, mietiskellen, käyttäessään, seksin tai videopelien pelaamiseen, katsella komedia elokuvia, olipa lomake, jos et vielä tiedä yhdistyvät, aina parempi! Muistakaa mitä kirjoitin ymmärtää kaaoksen Jos täynnä puhdasta vettä Allah. Ja tietenkin, tämä polku ei ole helppo, on kapea polku, joka on kirjoitettu Raamattuun. Mikä on mielestäni seurata ja että vahvistanut sen elämässäni. Antautuminen Jumalalle, on tehdä reaktion nopeammin tai tulevat hyvään tai pahaan. Ja se on täysin sinun. Mitä nopeammin pääset eroon negatiivisia ajatuksia ja tunteita, sitä nopeammin tulee reaktio että hänen hyökkääjä saa ja pitää vähintään yhtä voimakas kuin aggressiota, että hän teki. Voit olla varma, että ihmiset, joilla ei ole kaunoja ovat paljon onnellisempia ja järjestää luovia ratkaisuja ongelmiinsa eri tavoin! Sillä kukaan ei voi ajatella ratkaisuja vihaa, vihaa tai surullinen, ei väliä mitä negatiivisia tunteita tai negatiivisia ajatuksia. Kun hän itsetuhomekanismia! Miksi luulet ihmiset kaunainen on korkea verenpaine, masennus tai useita sairauksia? Olen onnellinen tänään, koska olen käytännössä sitä päivittäin!

En tunne katkeruutta tai vihaa pitkään, vaikka ajattelen lähteneet minua vihaa tai katkeruutta tai vihaa, mielestäni jonkin aikaa ja vain tunne mitään kun ajattelen! Olen täysin neutraali! Ja voit olla varma, että jokainen, joka on tehnyt minusta erittäin paha ja hain tätä menetelmää, niin lohjennut se! Sai vastauksen! Se teki paljon parempi eikä huonompi, koska monet ovat tulleet ystäväni tänään. Tällaisissa toimia hiljaisuutta. Jos tuli luokseni ja isku vasten kasvoja tai kertoa minulle jotain, joka saa minut hyvin järkyttynyt, en yleensä yritä kostaa samalla tavalla, että vain mennä huoneeseeni ja meditoida, voin harjoitella, kuuntelen musiikkia ja yrittää unohtaa sinut Pikemminkin yritä tuntea, mitä Saat minut tuntemaan. Olen vain neutraali! Ei kestä kauan, Aiotko olla saada isku vasten kasvoja jonkun tai joku tulee kertomaan sinulle jotain, joka tekee sinusta erittäin järkyttynyt.
Voit olla varma että on vain muutama, jotka voivat hallita käytännössä. Mutta se on olemassa! Lakien maailmankaikkeuden ja voimia toimia puolestasi, jos osaat käyttää niitä. Menetelmiä, että ... Löytyy toinen 500 ... Mikä asema tässä tekstissä, salaisuuksia muinaisessa Hengen, kaikki alkaa toimia hiljaisuudesta!

Nenhum comentário:

Postar um comentário

ATENÇÃO! LEIA ISTO: Resolvi tirar a moderação dos comentários. Agora até você troll pode vir aqui me infernizar. Mas tudo tem seu preço! Quando você vir encher d lixo meu blog, no fim do mês vou limpar este lixo daqui e quando fizer isto. Vou estar limpando você q é um lixo no mundo. Vai doer muito em ti! Quer apostar q esta praga vai pegar? Quando sua vida depois virar do avesso, não diga q não avisei... Maktub!((Aquele q quiser se manifestar contra o q penso sinta-se a vontade, mas faça isso sem trollar, pois essa praga só inclui os trolls imbecis.) Agora você deve estar se perguntando porque estou fazendo isto? Só pra treinar minha ação com quietude mesmo.

Pesquisar este blog

Milton: O Jesus d Preto

Milton: O Jesus d Preto
Isso é porque muita gente me chama d Jesus, mas sou só o Milton mesmo porque Jesus é todo mundo.

Deseja fazer um Pacto com OGGU?

O q você acredita q vem depois da morte?

Você a favor da legalização das drogas?

Qual sistema d governo você acha ideal pra o mundo?

Todo poder Executivo e Legislativo devia viver num regime comunista ou socialista?

Capa do meu livro

Capa do meu livro
Essa foto é do meu amigo Alberto q fez esse blog pra mim e me ensinou a mexer nele.