quarta-feira, 28 de setembro de 2011

Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί!


Εβραίοι, Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί!

Τα δύο πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να πιστεύω στη ζωή μου!


Το πρώτο από αυτά, είναι ότι ο Θεός καταδικάζει ή να αφήσει κάποιον υποφέρουν αιώνια στην κόλαση. Για Πιστεύω ότι ο Θεός μας έδωσε πληροφορίες για την αποκάλυψη της λογικής σκέψης και πολλά άλλα πράγματα να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Και όσο περισσότερο προσπαθώ να υποστηρίξει με κάθε Χριστιανό, που δίνει είναι βιβλική ή ιστορικά επιχειρήματα ότι η κόλαση είναι ένα μεγάλο ψέμα. Έρχονται πάντα με χίλιες και μία δικαιολογίες ότι κάνω λάθος. Αλλά όταν το επιχείρημα με λογική σκέψη και νομίζω ότι λογικά, όλα παραμένουν αναπάντητα!

Θέλετε να δείτε ακριβώς γιατί; Σκεφτείτε το, ας υποθέσουμε ότι ήσασταν στη θέση του Θεού και Αυτός ήταν παντοδύναμος! Θα μπορούσε όλα! Δεν θέλουν καν να υποθέσετε ότι είναι στη θέση του Θεού; Ok! Στη συνέχεια, ας υποθέσουμε ότι θα μπορούσε να αναστήσει τους ανθρώπους. Το χειρότερο από τους εχθρούς του.Που σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του με βελτιώσεις της σκληρότητας που θα ήταν αρκετό για να κάνει κάθε ανθρώπινο ον, ανεξάρτητα από το πόσο καλή ήταν, να πάρει τόσο θυμωμένος και θέλουν να σκοτώσουν ότι η ποινική με τον ίδιο τρόπο που σκότωσε τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Και τότε θα το κάνουμε! Γιατί το μίσος φρόντισε σας! Και μπορείτε να κάνετε για να αποτραπεί η ίδια δολοφόνος, ακόμη και το κάνουμε με τους άλλους. Επειδή θα είναι να αποφευχθεί ότι άλλοι καλοί άνθρωποι υποφέρουν και να αισθάνονται το ίδιο μίσος που νιώθεις και να γίνει ο πρώτος κακός όπως εσείς, ακόμη και αν έχει να είναι προσωρινή, γιατί ένας καλός άνθρωπος της αλήθειας, δεν θα θέλουν να είναι κακό για πάντα .


Αλλά όπως είπα, έχετε τη δύναμη να αναστήσει τους ανθρώπους.Θεωρείτε ότι ένα καλό πρόσωπο, ακόμη και μετά που αναστήθηκε αμέτρητες φορές ότι ο χειρότερος εχθρός σας και να τον σκοτώσει ακριβώς όπως έκανε και στην οικογένειά του; Ή θα εξετάσει ένα άλλο πρόσωπο, καθώς, η οποία είχε επίσης εξουσία να επαναφέρει στη ζωή τον εχθρό του να κάνει αμέτρητες φορές και στη συνέχεια να τον σκοτώσει τον ίδιο τρόπο που σκότωσε την οικογένειά του;


Και στις δύο περιπτώσεις, έχω μόνο ένα συμπέρασμα ώστε να καταλήξει, ένα άτομο που συμφωνεί να κάνει ή δεν κάνει, δεν μπορεί παρά να είναι κάποιος απείρως κακού και μίσους, κάτι που είναι εντελώς αντιφατική με την αγάπη άνευ όρων του Θεού! Και αν διαφωνείτε μαζί μου, μπορείτε να αρχίσετε να λάβει μια εξέταση στη συνείδησή του ή σε έναν ψυχίατρο! Για να είναι έξαλλος! Και για πολλούς φανατικούς θρησκευτικούς ή είναι αιώνια τον Θεό που τιμωρεί τους αμαρτωλούς που δεν είχαν ακολουθήσει το δρόμο του ή ο διάβολος το κάνει για τον Θεό. Έτσι, δεν πιστεύουν στην κόλαση και την αιώνια καταδίκη σε πολλές θρησκευτικές θέσεις, πριν από ένα καθαρτήριο για όλους τους αμαρτωλούς, ούτε το κακό τους άνδρες, αναλογικά υποστεί οποιαδήποτε ζημιά που έχουν κάνει και στη συνέχεια να αισθάνονται τη μεγαλύτερη ντροπή του εαυτού τους ενώπιον του Θεού να μετανοήσει και να τον δεχτεί ως Σωτήρα τους και για καθαριστής ένα νέο ξεκίνημα!


Μιλώντας για ξεκινήματα. Όπως ο Aύγουστος Cury: «Δεν μπορούμε να πάμε πίσω στο χρόνο, μπορούμε να κάνουμε μόνο μια νέα αρχή" Για μένα, αυτή η νέα αρχή, μπορεί να καταλήξει ακόμη και με μια ζωή μετά τη ζωή, ακόμα κι αν είναι μια νέα αρχή με την ίδια τη ζωή που σας ζει σήμερα! Γι 'αυτό δεν πιστεύω ότι υπάρχει ζωή μετά το θάνατο. Επειδή έχω περάσει αυτό και ξέρω ότι θα περάσει για πάντα! Οι ΗΠΑ είναι δύσκολο να αποδείξουμε στους σκεπτικιστές ότι υπάρχει. Ο μόνος τρόπος είναι να περάσει από την ίδια εμπειρία και πέρασα και να θυμάστε και να θυμάστε ότι πάντα υπάρχει η αρχή της ίδιας ζωτικής σημασίας ζωή στην οποία ζουν.Το λιγότερο που πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να υπάρχει η αιώνια νέα αρχή και να γίνει δύσπιστοι αισιόδοξοι! Γιατί μεταξύ μας σκεπτικοί και ορθολογική ... Είναι ο πιο δίκαιος τρόπος για τον καθένα που θέλει να αλλάξει τη ζωή τους προς το καλύτερο, ακόμα και αν πολλές φορές χειρότερα το κάνουν! Έτσι λέω. Το μεγάλο πράγμα να είναι αιώνια, είναι να ξεχνάμε ότι είναι αιώνια και να θυμάστε ότι είναι και πάλι! Πάντα περνώντας την καθαρή πλάκα της αιώνιας ζωής! Alaikun Salaam!

Nenhum comentário:

Postar um comentário

ATENÇÃO! LEIA ISTO: Resolvi tirar a moderação dos comentários. Agora até você troll pode vir aqui me infernizar. Mas tudo tem seu preço! Quando você vir encher d lixo meu blog, no fim do mês vou limpar este lixo daqui e quando fizer isto. Vou estar limpando você q é um lixo no mundo. Vai doer muito em ti! Quer apostar q esta praga vai pegar? Quando sua vida depois virar do avesso, não diga q não avisei... Maktub!((Aquele q quiser se manifestar contra o q penso sinta-se a vontade, mas faça isso sem trollar, pois essa praga só inclui os trolls imbecis.) Agora você deve estar se perguntando porque estou fazendo isto? Só pra treinar minha ação com quietude mesmo.

Pesquisar este blog

Milton: O Jesus d Preto

Milton: O Jesus d Preto
Isso é porque muita gente me chama d Jesus, mas sou só o Milton mesmo porque Jesus é todo mundo.

Deseja fazer um Pacto com OGGU?

O q você acredita q vem depois da morte?

Você a favor da legalização das drogas?

Qual sistema d governo você acha ideal pra o mundo?

Todo poder Executivo e Legislativo devia viver num regime comunista ou socialista?

Capa do meu livro

Capa do meu livro
Essa foto é do meu amigo Alberto q fez esse blog pra mim e me ensinou a mexer nele.