quarta-feira, 28 de setembro de 2011

Jøder, muslimer og kristne!


Jøder, muslimer og kristne!

De to tingene jeg aldri vil tro i mitt liv!


Den første av disse, er at Gud fordømmer eller la noen lide evig i helvete. For jeg tror Gud har gitt oss intelligens å avdekke logiske resonnementer og mange andre ting å gjøre livet enklere. Og jo mer jeg prøver å argumentere med alle kristne, gir bibelske eller historiske argumenter at helvete er en stor løgn. De kommer alltid med tusen og en unnskyldninger at jeg tar feil. Men når argumentet med logiske resonnementer og jeg tenker logisk, all forbli ubesvarte!

Lyst til å se akkurat hvorfor? Tenk på det, antar du var i Guds sted og han var allmektig! Kunne alt! Ikke engang vil anta det er i Guds sted? Ok! Da anta at du kunne gjenopplive folk. Det verste av hans fiender. Som drepte hans kone og barn med forbedringer av grusomhet som ville være nok til å gjøre noe menneske, uansett hvor godt det var, å bli så sint og ønsker å drepe at kriminelle på samme måte som han drepte sine kjære. Og så gjør du det!Hvorfor hatet tok vare på deg! Og du gjøre for å hindre at samme drapsmann selv gjør det med andre. Fordi det vil være å unngå at andre gode mennesker lider og føler det samme hatet at du føler deg og bli første ille som deg, selv om det har å være forbigående, fordi en god mann av sannhet, ikke ønsker å være onde for alltid .


Men som jeg sa, har du makt til å gjenopplive folk. Har du vurdere en god person selv etter at du er oppstandne utallige ganger at din verste fiende og drepe ham akkurat som han gjorde med familien hans? Eller ville du vurdere en annen person også, som også hadde krefter til å gjenopplive sin fiende å gjøre utallige ganger og deretter drepe ham på samme måte som han drepte sin familie?


I begge tilfeller har jeg bare en konklusjon til nå, en person som samtykker i å gjøre eller ikke gjøre, kan bare være noen uendelig onde og hatefulle, noe som er fullstendig motstridende mot Guds ubetingede kjærlighet! Og hvis du er uenig med meg, kan du begynne å ta en eksamen i samvittigheten eller til en psykiater! For det er fantaserer! Og for mange religiøse fanatikere eller Gud er evig who straffer syndere som ikke hadde fulgt hans vei eller Djevelen gjør det for Gud. Så tror ikke på helvete eller evig fortapelse i mange religiøse steder, før en skjærsild for alle syndere eller onde mennesker, forholdsmessig lide noen skade de har gjort og deretter å føle den største skam seg for Gud til å omvende seg og akseptere ham som sin Forløser og for purifier en frisk start!


Snakker om begynnelser. Som i august Cury: "Vi kan ikke gå tilbake i tid, kan vi bare gjøre en ny begynnelse" For meg, denne nye begynnelse, kan komme opp selv med et liv etter liv, selv om det er en frisk start med det samme livet som du liv i dag! Det er derfor jeg ikke tror at det er liv etter døden. Fordi jeg har vært gjennom dette og vet jeg vil få gjennom den for alltid! USA er vanskelig å bevise for skeptikerne at den finnes. Den eneste måten de går gjennom den samme opplevelsen jeg gikk gjennom og husk og husk at det alltid er i begynnelsen av samme vitale livet der de bor. De minst de må vurdere muligheten for at det er den evige frisk start og bli skeptisk optimister! Hvorfor mellom oss skeptiske og rasjonelle ... Det er den vakreste veien for alle som ønsker å forandre livene sine til det bedre, selv om det ofte verre å gjøre det! Så jeg sier. Det flotte med å være evig, er å glemme at er evig og husk igjen at er! Alltid passerer rent rulleblad i Evig Liv!Alaikun Salaam!

Nenhum comentário:

Postar um comentário

ATENÇÃO! LEIA ISTO: Resolvi tirar a moderação dos comentários. Agora até você troll pode vir aqui me infernizar. Mas tudo tem seu preço! Quando você vir encher d lixo meu blog, no fim do mês vou limpar este lixo daqui e quando fizer isto. Vou estar limpando você q é um lixo no mundo. Vai doer muito em ti! Quer apostar q esta praga vai pegar? Quando sua vida depois virar do avesso, não diga q não avisei... Maktub!((Aquele q quiser se manifestar contra o q penso sinta-se a vontade, mas faça isso sem trollar, pois essa praga só inclui os trolls imbecis.) Agora você deve estar se perguntando porque estou fazendo isto? Só pra treinar minha ação com quietude mesmo.

Pesquisar este blog

Milton: O Jesus d Preto

Milton: O Jesus d Preto
Isso é porque muita gente me chama d Jesus, mas sou só o Milton mesmo porque Jesus é todo mundo.

Deseja fazer um Pacto com OGGU?

O q você acredita q vem depois da morte?

Você a favor da legalização das drogas?

Qual sistema d governo você acha ideal pra o mundo?

Todo poder Executivo e Legislativo devia viver num regime comunista ou socialista?

Capa do meu livro

Capa do meu livro
Essa foto é do meu amigo Alberto q fez esse blog pra mim e me ensinou a mexer nele.