quarta-feira, 28 de setembro de 2011

Євреї, мусульмани і християни!


Євреї, мусульмани і християни!

Дві речі, які я ніколи не повірю в житті!


Перший з них, це те, що Бог засуджує або нехай хтось вічно страждати в пеклі. Бо я вірю, що Бог дав нам розум, щоб розкрити логічне мислення і багатьох інших речей, щоб зробити наше життя легше. І чим більше я намагаюся сперечатися з кожного християнина, даючи це біблійні чи історичні аргументи, чорт візьми, велика брехня. Вони завжди приходять з тисячі і одного виправдання, що я неправий. Але коли змагання з логічних міркувань і я думаю, логічно, всі вони залишаються без відповіді!

Хочете, щоб зрозуміти, чому? Подумайте про це, припустимо, що ви були на місці Бога, і Він був всемогутній! Не могли б все це! Навіть не хочу припускати, що це на місце Бога? Ok! Тепер припустимо, ви могли б воскресити людей. Найгірший з його ворогів. Це убив свою дружину і дітей з уточненнями жорстокість, яка була б достатньо, щоб змусити будь-якої людини, незалежно від того, як добре було, отримуючи такий злий і хотів вбивати, що кримінальна таким же чином, він убив своїх близьких. І тоді ви зробіть це! Чому ненависть дбав про вас! І вам, щоб запобігти цьому ж вбивця навіть робити це з іншими. Тому що це буде уникнути, що інші хороші люди страждають і відчувають те ж ненависть, що ви відчуваєте, і стати першим погано, як ви, навіть якщо воно має бути тимчасовим, тому що хороша людина істини, не захоче бути злим назавжди .


Але, як я вже сказав, у вас є сили, щоб воскресити людей. Чи вважаєте ви хороша людина, навіть якщо ви воскресли незліченну кількість разів, що ваш найгірший ворог, і вбив його так само, як він зробив з його родиною? Або, на вашу думку іншої людини, а також, який також мав повноваження реанімувати свого ворога зробити незліченну кількість разів, а потім вбити його ж, як він убив свою сім'ю?


В обох випадках, у мене є тільки один висновок досягти, людина, яка погоджується зробити або не робити, може бути тільки хтось нескінченно зло і ненависть, те, що повністю суперечить безумовну любов Бога! І якщо ви не згодні зі мною, ви можете почати здавати іспит в своїй совісті або до психіатра! Адже це маячня! І для багатьох релігійних фанатиків або вічно Бога, Який карає грішників, хто не пішов його шляхом або Диявол робить це для Бога. Так що не вірю в пекло чи вічне прокляття в багатьох релігійних місць, перед чистилищем для всіх грішників і злих людей, пропорційно хворі на яку-небудь шкоду, яку вони зробили, і потім відчувати себе найбільша ганьба себе перед Богом каятися і прийняти Його як свого Спасителя і для очищувача почати все заново!


Говорячи про починаннях. Як Август Кюрі: «Ми не можемо повернутися в минуле, ми можемо тільки зробити новий початок" Для мене це новий початок, можна придумати навіть з життям після життя, навіть якщо це почати все спочатку з тим самим життям, що ви життя сьогодні! Ось чому я не вірю, що є життя після смерті. Тому що я пройшла через це і знаю, що я отримаю через неї назавжди! США важко довести скептикам, що вона існує. Тільки так вони йдуть через той же досвід, який я пережила і пам'ятати, і пам'ятати, що завжди є початок того ж життєво життя, в якому вони живуть. Принаймні, вони повинні враховувати можливість того, що є Вічний почати нове життя і стати скептично оптимісти! Чому між нами скептично і раціональне ... Це справедливий спосіб для всіх, хто хоче змінити своє життя на краще, навіть якщо часто гірше, робити це! Тому я говорю. Велика річ, щоб бути вічним, це забути, що вічно і знову пам'ятайте, що це! Завжди пройдено чистого аркуша Вічного Життя! Alaikun Салам!

Nenhum comentário:

Postar um comentário

ATENÇÃO! LEIA ISTO: Resolvi tirar a moderação dos comentários. Agora até você troll pode vir aqui me infernizar. Mas tudo tem seu preço! Quando você vir encher d lixo meu blog, no fim do mês vou limpar este lixo daqui e quando fizer isto. Vou estar limpando você q é um lixo no mundo. Vai doer muito em ti! Quer apostar q esta praga vai pegar? Quando sua vida depois virar do avesso, não diga q não avisei... Maktub!((Aquele q quiser se manifestar contra o q penso sinta-se a vontade, mas faça isso sem trollar, pois essa praga só inclui os trolls imbecis.) Agora você deve estar se perguntando porque estou fazendo isto? Só pra treinar minha ação com quietude mesmo.

Pesquisar este blog

Milton: O Jesus d Preto

Milton: O Jesus d Preto
Isso é porque muita gente me chama d Jesus, mas sou só o Milton mesmo porque Jesus é todo mundo.

Deseja fazer um Pacto com OGGU?

O q você acredita q vem depois da morte?

Você a favor da legalização das drogas?

Qual sistema d governo você acha ideal pra o mundo?

Todo poder Executivo e Legislativo devia viver num regime comunista ou socialista?

Capa do meu livro

Capa do meu livro
Essa foto é do meu amigo Alberto q fez esse blog pra mim e me ensinou a mexer nele.